FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Motiv de teamă pentru FCSB! Campioana României are un parcurs FORMIDABIL: neînvinsă din septembrie

CFR și FCSB sunt principalele candidate la titlu în Liga 1
CFR și FCSB sunt principalele candidate la titlu în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 21:43

CFR a încheiat cantonamentul din Antalya cu un bilanț de 3 victorii și un egal, în același ritm din Liga 1, unde nu a mai pierdut din runda a 7-a, 1-2 cu Viitorul în Gruia.

Vacanța nu a schimbat lucrurile la CFR, chiar dacă a plouat cu zvonuri despre plecările lui Ţucudean, Omrani sau Arlauskis ori despre problemele financiare. Gruparea din Gruia, care încheiase sezonul de toamnă-iarnă cu o serie de 14 runde fără înfrângere, timp în care a bifat 10 succese în Liga 1 şi-a păstrat cadenţa şi în amicalele din Antalya.

În ultimul dintre cele 4 jocuri amicale pe care le-au avut în Turcia, elevii lui Conceicao au trecut vineri și de slovacii de la Trencin, 4-2, cu golurile înscrise de Țucudean, Omrani, Deac și Culio (penalty).

Ardelenii au terminat astfel stagiul de pregătire cu un bilanț de 3 victorii și o remiză. În Turcia, cu adversari precum Vorskla (locul 5 în Ucraina), FC Zurich (4 în Elveția), Ludogoreț (campioana en titre și liderul Bulgariei) și Trencin (locul 9 în Slovacia), CFR a înscris de 8 ori și a primit trei goluri, pe lista marcatorilor trecându-și numele 7 jucători.

Atacul a avut o medie mai bună decât în Liga 1, apărarea puțin mai slabă, însă în condițiile în care două dintre golurile adversarilor au fost primite în ultimul joc, când la pauză era deja 3-0.

Ce a făcut CFR în Antalya

CFR - Vorskla 0-0
CFR - FC Zurich 2-1 (Ad. Păun, Lang)
CFR - Ludogoreț 2-0 (Lang, G. Ganea)
CFR - Trencin 4-2 (Țucudean, Omrani, Deac, Culio (pen))

Media golurilor în Antalya
Marcate: 2/meci (8 în 4 meciuri)
Primite: 0,75/meci (3 în 4 meciuri)

Media golurilor în Liga 1 
Marcate: 1,66/meci (35 în 21 de etape)
Primite: 0,57 (12 în 21 de etape)

Ce a declarat Ciprian Deac

- "E bine că nu s-a accidentat nimeni şi că am terminat cantonamentul fără înfrângere. Vrem să intrăm în play-off de pe primul loc"
- "Au intrat banii, iar lucrurile merg pe un făgaş normal. Cred că arătăm destul de bine. Nu doar că am câştigat meciuri, ci am jucat foarte bine"
- "Dacă ar fi după mine, nu aş lăsa pe nimeni să plece. Dacă Camora, Culio sau Vinicius  şi-au prelungit contractele sau se vor prelungi înseamnă că se vrea performanţă. CFR îşi propune să câştige ambele trofee"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2019, 17:48

Jucatorii de baza nu trtebuiesc schimbati.Printre ei unul ,doi tineri merg.De aceea CFR va castiga campionatul.

addytzu
addytzu  •  28 Ianuarie 2019, 11:56

Și le va câștiga pentru că merită!!!!!!!!!!!!!!!!Au cea mai buna echipă și cea mai buna conducere!!!!!!!!!!!!!

radu876
radu876  •  28 Ianuarie 2019, 09:13

bre, voi tineti cu fcsb? ce-i tot avertizati?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close