FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adrian Mutu poate rămâne fără unul dintre oamenii de gol la CFR: „Perioada de transferuri este deschisă acolo”

Philip Otele (24 de ani), extrema de la CFR Cluj, ar fi fost dorit de Stuttgart și Bordeaux. / FOTO: Imago Images
Philip Otele (24 de ani), extrema de la CFR Cluj, ar fi fost dorit de Stuttgart și Bordeaux. / FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 12:26 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 13:12

Adrian Mutu încă îl poate pierde pe atacantul Philip Otele. Marius Bilaşco, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a sugerat că există discuţii între oficialii din Gruia şi cluburi din Turcia. Pentru VfB Stuttgart ar putea fi o țintă abia în intersezon.

Adus de CFR Cluj vara trecută, de la UTA, Philip Otele a înscris 9 goluri și a dat 4 assisturi până acum, în sezonul 2023 - 2024. 

„Curtat din primele două ligi ale României”, a ales să semneze în Italia!
TRANSFER
„Curtat din primele două ligi ale României”, a ales să semneze în Italia!

Antrenorul Adrian Mutu ar avea nevoie în continuare de serviciile nigerianului, în duelul pentru titlu cu FCSB. Însă clubul vrea să profite și să facă bani acum cu el.  

Marius Bilașco: „Perioada de transferuri este deschisă în Turcia”

„Tot timpul au fost discuţii în jurul lui. Mai sunt ţări în care perioada de transfeuri este deschisă, de exemplu Turcia”, a comentat Marius Bilașco, directorul sportiv al CFR-ului, în direct la Orangesport. În Turcia, mercato invernal se încheie pe 9 februarie.

Dincolo de forma bună pe care o traversează, jucătorul venit gratis în Gruia are și avantajul că poate evolua pe toate posturile din ofensivă: extremă dreapta sau stânga, dar și „vârf”. 

Cota lui de piață este apreciată la 1 milion de euro, pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

Otele ar putea fi o țintă pentru VfB Stuttgart la vară

Zilele trecute, finanțatorul CFR-ului, Nelu Varga, vorbea despre un posibil transfer al atacantului în Franța sau în Germania. „Pentru Otele sunt ore decisive, până diseară vedem ce facem. Parcă au luat foc francezii şi nemții, insistă pentru el. Dacă ne convine oferta, îl dăm, e nevoie să şi vindem, ca în orice societate comercială.

Otele e important pentru noi, dar pentru prețul corect îl lăsăm să plece, dacă e bine şi pentru el, e bine şi pentru noi”, era citat Varga de PlaySport. Se vorbea atunci despre VfB Stuttgart și de Bordeaux, dar niciuna dintre piste nu s-a materializat.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Otele ar putea fi o țintă pentru VfB Stuttgart abia la vară. Atunci e aproape sigur că șvabii se vor despărți de gogheterul lor, Serhou Guirassy, și vor avea nevoie de un înlocuitor. 

VIDEO. Cristiano Bergodi, despre șansele celor de la CFR după sosirea lui Adrian Mutu și demiterea lui Poenaru de la Voluntari

Mai puteți citi:

Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters

Fostul antrenor al lui Dinamo e categoric: „Aducerea lui Kopic a fost cea mai mare greșeală!” » Ce reproșează conducerii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  03 Februarie 2024, 16:56
Postat de valentindragobete pe 03 Februarie 2024, 13:26

Da' nu-i are pe "atacanții" dîncu, rusu, kovacii ce-i mai trebuie Otele !?

Da mă îi are ,dar intra doar în play off și vă vor da lovitura de gratie spre marea voastră decepție, admiratori ai "Mioritei" !

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Februarie 2024, 13:26

Da' nu-i are pe "atacanții" dîncu, rusu, kovacii ce-i mai trebuie Otele !?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează