FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Și CFR Cluj a „reparat” un titular în Serbia! Speră să joace în Conference League, după tratamentul la Marijana Kovacevic

CFR Cluj // FOTO: Imago
CFR Cluj // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 07:55 / Actualizat luni, 22 august 2022 08:08

Ca și Florinel Coman, Nana Boateng, închizătorul celor de la CFR Cluj a suferit o ruptură musculară la Maribor. A fost trimis la tratament la Marijana Kovacevic și ardelenii speră să-l aibă pe teren chiar joi, la returul cu slovenii de la Maribor, din play-off-ul Conference League.

Pentru prima dată în acest sezon, pe care l-au început pe 5 iulie, cu finala Supercupei, pierdută cu Sepsi (1-2), jucătorii de la CFR au avut două zile libere la rând, în urma amânării partidei de campionat cu Hermannstadt

Inițial au fost anunțați că vor avea liber și sâmbătă, după care, pe grupul echipei, a venit informația că Petrescu le-a mai acordat încă o zi fără antrenamente și duminică. De azi se va intra in programul de pregătire a returului cu Maribor, programat joi seară la Cluj (0-0 în tur).

Debeljuh, șantajat de CFR Cluj! Cum vor șefii să-l determine să accepte un salariu mai mic + 1,8 mil. € pierduți din cauza kinetoterapeutului!
CFR CLUJ
Debeljuh, șantajat de CFR Cluj! Cum vor șefii să-l determine să accepte un salariu mai mic + 1,8 mil. € pierduți din cauza kinetoterapeutului!

Boateng, trimis la Belgrad direct din Slovenia

La reluarea pregătirilor, surpriză!, va fi prezent și Nana Boateng, cel care părea ieșit din calcule pentru cel puțin câteva săptămâni, în urma rupturii musculare suferite în prima manșă cu Maribor.

Mijlocașul a fost nevoit să părăsească terenul după o jumătate de oră, acuzând dureri la coapsa stângă. Avea o ruptură musculară asemănătoare celei a lui Florinel Coman, dar mult mai mică, de doar 1,8 cm.

Imediat după meci, Dan Petrescu spunea că a pierdut unul dintre oamenii săi de bază: „El a fost cel mai bun jucător al nostru în sezonul trecut. Iar jucătorii importanți sunt greu de înlocuit. Asta e o problemă pentru noi".

Boateng nici nu s-a mai întors la Cluj cu echipa, stafful ardelenilor luând decizia să fie trimis chiar din Slovenia în Serbia, la renumitul „vraci" Marijana Kovacevici. Ultima speranță!

El s-a întors azi, iar rezultatul tratamentului făcut la Belgrad le dă speranțe lui Dan Petrescu și compania că ar putea spera să conteze pe serviciile închizătorului ghanez și la returul cu slovenii, decisiv pentru calificarea în grupele Conference League. 

Totul depinde acum de cum va reacționa musculatura lui Nana Boateng în cele trei zile de antrenamente dinaintea confruntării cu Maribor.

8partide din 13 a jucat Boateng pentru CFR Cluj în acest sezon, 5 în cupele europene, 3 în Superligă, reușind un singur gol, la returul cu Piunik

Maribor a jucat

Dacă CFR a reușit, pentru prima dată în acest sezon, să-și amâne un meci de campionat, înaintea returului play-off-ului Conference League, cu Maribor, slovenii au jucat și ieri. Pe ultimul loc în competiția internă, elevii lui Damir Krznar au avut meci cu Celije, ocupanta locului 6. 

Astfel, Maribor a egalat-o pe CFR la numărul de partide oficiale disputate în acest sezon, fiecare având câte 13. 

La Debeljuh e grav

Celălalt jucător de bază din lotul ardelenilor, golgheterul Gabriel Debeljuh, n-a avut noroc. Analizele au relevat că croatul are nu doar ligamentul colateral rupt, ci și ligamentele încrucișate, în proporție de peste 70%. 

O leziune care nu s-ar putea reface doar cu repaus și tratament, fiind necesară și o intervenție chirurgicală mai complicată. Astfel că principalul om de gol al celor de la CFR Cluj nu va putea reveni pe teren mai curând de 6 luni. Lui i s-a oferit o prelungire a contractului, dar surse din preajma echipei susțin că noul salariu ar fi la numai jumătate din cel pe care atacantul îl are în prezent.

VIDEO Lucian Goian, după rezultatele din Conference: „Se mai întâmplă sa faci gesturi necugetate”

Citește și: 

Un fost jucător de la CFR, despre problemele campioanei: „Atmosfera e rece, jucătorii sunt individualiști” + diferența dintre Mutu și Petrescu

CFR, văzută deja în grupele Conference League: „Sunt ferm convins că se va califica”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
oncica07
oncica07  •  22 August 2022, 11:43
Postat de odoacru pe 22 August 2022, 08:40

Sa-l trimitem si pe randoom la vrajitoare, poate-si revine:)))

Acolo nu mai ajuta marioara,la el e ruptura mult mai mare..

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  22 August 2022, 09:48

Daca nu e vorba *** nu mai umpleti ziarul cu articole despre cine e Marijana , pe cine a mai tratat ea, cat a costat deplasarea lui Boateng la Belgrad , ce substante sunt folosite.....sunteti jalnici. Ar trebui sa va ganditi serios la o reconversie profesionala jurnalismul nu e de voi.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  22 August 2022, 09:09

CFR Cluj are doi dintre cei mai buni jucatori din campionat: Boateng si Yeboah!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează