INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Pierdere grea pentru CFR Cluj » Titularul lui Petrescu stă până în octombrie

Boateng (stânga)/ foto: Imago Images
Boateng (stânga)/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 22:33 / Actualizat vineri, 19 august 2022 22:59

Nana Boateng (28 de ani), mijlocașul central de la CFR Cluj, a primit diagnosticul accidentării din meciul cu Maribor, din prima manșă a play-off-ului Conference League, scor 0-0.

Boateng a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 30 al meciului din Slovenia, locul său fiind luat de Muhar.

Din informațiile GSP.ro, Boateng are ruptură musculară și va sta o lună și jumătate departe de teren, adică până în luna octombrie.

Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”
FCSB
Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”

Boateng a făcut ruptură musculară cu Maribor

Este a doua lovitură importantă pentru Dan Petrescu, care mai pierde astfel un titular pentru o perioadă lungă de timp, după Debeljuh. În  meciul cu Șahtior Soligorsk, câștigat cu 1-0 de clujeni în turul 3 preliminar din Conference League, atacantul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va sta 6 luni departe de teren.

Boateng a fost unul dintre titularii e bază din acest sezon pentru CFR Cluj. Petrescu l-a băgat în 3 etape de campionat din 5 și în 4 meciuri europene. În Europa, el nu a fost folosit în returul cu Inter D'Escaldes, scor 1-1, după 3-0 în tur pentru CFR.

Citește și:

Entuziasm general! Ce s-a întâmplat în Norvegia, la o zi după ce Viking a învins-o pe FCSB la București

„Sper să nu mai facem aceleași greșeli” » Adrian Mutu își pune în gardă jucătorii, înaintea derby-ului de tradiție cu UTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  20 August 2022, 08:46

Daca nu e ***, la Belgrad cu el !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

odoacru
odoacru  •  20 August 2022, 08:45
Postat de rottwailer pe 20 August 2022, 00:41

Sufăr!

De prostie.

odoacru
odoacru  •  20 August 2022, 06:41

Pai nu merge la vrajitoarea aia din serbia ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează