FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”

Mihai Stoica / Sursă foto: Arhivă GSP
Mihai Stoica / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 18:47 / Actualizat vineri, 19 august 2022 21:54

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a făcut public un episod ce l-a avut protagonist în urmă cu mai mulți ani pe Paul Papp, fundașul Universității Craiova. Luat în colimator de Rădoi și Cârțu pentru gestul necugetat din meciul cu Beer Sheva, stoperul oltenilor a fost țintă și pentru MM Stoica.

Oficialul roș-albaștrilor a făcut referire la un meci disputat în aprilie 2016. Cu Marius Șumudică pe bancă, Astra Giurgiu a învins-o pe FCSB cu 2-0 și a făcut un pas uriaș spre primul și singurul titlu din istoria „astralilor”.

Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”
CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER-SHEVA 1-1
Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”

Mihai Stoica, episod incredibil cu Paul Papp în prim-plan: „Nu te duci să te hlizești când mergem la război!”

„Țin minte că am avut meci cu Astra, decisiv pentru titlu, am pierdut cu 0-2. Înainte de meci, l-am văzut pe Paul Papp cum vorbea cu Șumudică. Nu doar că vorbea, dar își acoperea gura în momentul în care îi spunea anumite lucruri. Nu zic că îi dezvăluia secretele noastre, dar nu poți să faci asta!

După meci, Varela era distrus. Abia am reușit să-l scoatem din cameră, plângea, se încuiase acolo. Ne-am dus la recepție să luăm o cheie să-l scoatem din cameră. 

I-am spus lui Papp. «Băi Papp, noi mergem la război, nu te duci să te hlizești când mergem la război!» Dar voi nu v-ați bătut în viața voastră pentru nimic, de unde să știți?!”, a rememorat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Varela, căpitanul roș-albaștrilor din acea partidă, a greșit flagrant la ambele reușite ale Astrei, primind nota 2 în ediția de a doua zi din Gazeta Sporturilor. Paul Papp a fost rezervă neutilizată în echipa lui Reghecampf. Înainte de meci, Paul Papp l-a „călcat pe nervi” pe MM Stoica din cauza discuțiilor pe care le purta cu antrenorul Astrei.

Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”
Paul Papp și Mihai Stoica, încercuiți, în meciul pierdut de FCSB cu Astra Giurgiu în aprilie 2016 / Sursă foto: Arhivă GSP

Papp, eliminat la pauză în Craiova - Beer-Sheva » Conflict aprins pe tunel

Paul Papp (32 de ani), unul dintre cei 3 fundași centrali din linia defensivă a Universității Craiova, a fost eliminat la pauza meciului cu Hapoel Beer-Sheva, turul play-off-ul Conference League.

Oltenii au încheiat prima parte în 11 jucători, dar la scurt timp după fluierul „centralului” Nicholas Walsh unul dintre alb-albaștri a văzut cartonașul roșu. Este vorba despre experimentatul stoper Paul Papp, care a văzut direct cartonașul roșu pe tunelul către vestiare.

VIDEO Sorin Cârțu, dărâmat după turul cu Beer-Sheva: „Abia am dormit” + noi critici la adresa lui Papp

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru! Amendă uriașă și o rafală de reproșuri în direct: „N-are absolut nicio scuză! De ce faci asemenea gesturi?”

ANALIZĂ GSP FCSB, ghinion teribil în meciul cu Viking » Monitorizarea InStat e frapantă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  20 August 2022, 12:26

Sigur, e o chestiune de gust, dar poveștile fraților Grimm îmi plac mai mult decât poveștile managerului universal MM Stoica. Chiar daca frații Grimm erau simpli scriitori, pe când MM postează pe Facebook, deci e manager general...

Stelian666
Stelian666  •  20 August 2022, 11:36

MM , un ratat fără valoare . Papp e fotbalist și a demonstrat asta in multe meciuri . Măcar Papp a avut conflict cu un fotbalist , nu a făcut pe viteazul lovind un spectator . De aia a bătut Astra pe *** , ca vorbea Papp cu Șumi ? Nu din cauza ca antrenorul JIJI e varza ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  20 August 2022, 09:47

Deci pentru ca Papp a vorbit cu Șumi, Varela a dat 2 autogoluri? Argumentație fecesebista (Gigi a făcut pușcărie ptr ca a fost prea cinstit)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close