INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING 1-2

MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru! Amendă uriașă și o rafală de reproșuri în direct: „N-are absolut nicio scuză! De ce faci asemenea gesturi?”

Mihai Stoica / Captură Orange Sport +18   FOTO
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 17:12 / Actualizat vineri, 19 august 2022 17:33

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că Darius Olaru va fi amendat cu 5.000 de euro pentru „galbenul” încasat în prelungirile partidei cu Viking, 1-2, din cauza căruia nu va putea evolua în returul din Norvegia de joia viitoare.

Olaru a văzut al treilea cartonaș galben în această campanie europeană în minutul 90+5, după un gest de neînțeles. Ianis Stoica a fost avertizat pentru un fault la mijlocul terenului, moment în care Olaru s-a dus la arbitru și a protestat vehement. A văzut și el imediat „galben” și va lipsi la retur. După ce a fost taxat de Nicolae Dică, a venit rândul lui Mihai Stoica să-l ia în colimator pe Olaru. 

Posibila problemă a lui Octavian Popescu, aflat într-o prăbușire de formă: „Are o vină”
FCSB
Posibila problemă a lui Octavian Popescu, aflat într-o prăbușire de formă: „Are o vină”

MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru: „Va fi amendat cu 5.000 de euro, n-are nicio scuză”

„Am avut o discuție cu el și astăzi, cui el vorbisem în mod special și înainte de meci. L-am rugat să nu ia cartonaș de galben. I-am zis:  «Atât îți cer, Mexic!». Ieri a fost cel mai bun jucător al nostru, a jucat senzațional. Dar când tu faci așa ceva în minutul 95...

Eu eram liniștit, mulțumit că Olaru nu luase galben. Nici măcar n-am văzut faza. L-am întrebat astăzi, am avut o discuție cu el, l-am întrebat de ce face gesturile astea. Mi-a spus că i-a zis arbitrului că i s-a părut și că n-a fost fault. Va fi amendat 5.000 de euro, deși până acum au fost foarte multe amenzi pe care le-am trecut cu vederea. Am crezut că e un lider

Dacă șeful tău îți spune să nu faci asta și tu faci asta. Nu i-am spus doar eu chestia asta, fusese avertizat. N-are absolut nicio scuză! Până la urmă, se poate juca fără oricine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Olaru i-a provocat o criză de nervi lui MM Stoica

Finalul de meci, unul în care roș-albaștrii s-au zbătut în zadar să egaleze, a provocat o reacție extremă din partea lui MM Stoica. Acesta nu a mai așteptat fluierul final, exteriorizându-se pe margine la fel ca un leu în cușcă.

Conform reporterilor GSP.ro prezenți la stadion, MM s-a înfuriat când a văzut că Darius Olaru a încasat al doilea galben și nu va putea evolua la returul cu Viking de joia viitoare. Managerul a aruncat cu foile de pe bancă și s-a năpustit spre tunel, speriindu-l pe moment și pe Nicolae Dică, care a tresărit.

FOTO / Cele mai tari imagini după FCSB - Viking 1-2

FCSB - Viking, în play-off-ul Conference League, foto: Cristi Preda / GSP
FCSB - Viking, în play-off-ul Conference League, foto: Cristi Preda / GSP
FCSB - Viking, în play-off-ul Conference League, foto: Cristi Preda / GSP
FCSB - Viking, în play-off-ul Conference League, foto: Cristi Preda / GSP
FCSB - Viking, în play-off-ul Conference League, foto: Cristi Preda / GSP
+14 FOTO

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2: „Sunt sigur că ne vom califica!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Învinși pe teren, triumfători în audiențe » Peste un milion de români au urmărit FCSB - Viking

ANALIZĂ GSP FCSB, ghinion teribil în meciul cu Viking » Monitorizarea InStat e frapantă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
zorrozabal
zorrozabal  •  22 August 2022, 19:14

Cica„de ce sa faca asemenea gesturi”?!Cum de ce!Baiatul e obișnuit ca in Liga lu Justinel(nepotul lui Argaseala),cu arbitrii delegați de Deaconu!

catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  20 August 2022, 12:20

Neiertător acest manager universal! Cat de puternic este MM! Stefan cel Mare, Eminescu, Brancusi, MM Stoica si Henri Coandă, iată embleme ale acestei nații! Oare nu ar merita ca GSP sa facă un ziar separat, doar cu declarațiile lui MM? Astfel încât sa scăpam de el in ziarele de sport?

Hcm27
Hcm27  •  20 August 2022, 09:32
Postat de legio.sud pe 19 August 2022, 19:34

Tataie poate am fi prieteni dacă ai juca intr-un episod din familia Bundy pt ca ți s-ar potrivi un rol !

Care din ele,ca All Bundy e ocupat de tine,iar fii-sau e prea tânăr pentru mine

Vezi toate comentariile (40)
Comentează