INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING 1-2

NOTE GSP „Perla” lui Gigi Becali, cel mai slab jucător din FCSB - Viking » Cine a fost MVP-ul partidei

Octavian Popescu, cel mai slab în FCSB - Viking
Foto: facebook/fcsb
Octavian Popescu, cel mai slab în FCSB - Viking Foto: facebook/fcsb

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 07:02 / Actualizat vineri, 19 august 2022 09:48

FCSB a dominat, dar a terminat învinsă pe Arena Națională cu Viking, 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League.

Meciul de pe Arena Națională a reprezentat prima înfrângere a lui Nicolae Dică de la revenirea pe banca roș-albaștrilor. Antrenorul FCSB a fost notat cu 5. 

O vedetă de la FCSB va lipsi de la meciul decisiv, după o reacție de neînțeles » Dică a izbucnit: „Va plăti pentru ce a făcut! Vor fi amenzi!”
FCSB - VIKING 1-2
O vedetă de la FCSB va lipsi de la meciul decisiv, după o reacție de neînțeles » Dică a izbucnit: „Va plăti pentru ce a făcut! Vor fi amenzi!”

Octavian Popescu, cel mai slab în FCSB - Viking 1-2

Pe teren, cei mai buni oameni la FCSB au fost căpitanul Florinel Coman, marcator al golului roș-albaștrilor, și Malcom Edjouma, mijlocașul francez care a avut o prestație solidă. Aceștia au fost notați cu nota 7 în caseta Gazetei Sporturilor. 

„Perla” lui Gigi Becali, cel mai slab jucător din FCSB - Viking » Cine a fost MVP-ul partidei

La polul opus s-a aflat Octavian Popescu, „decarul” și jucătorul pe care Gigi Becali speră să obțină o avere. Folosit în spatele vârfului, Tavi a fost inexistent în cele 73 de minute petrecute pe teren, până ce a fost schimbat de Nicolae Dică, primind nota 4, cea mai mică de pe teren

De la Viking s-au remarcat portarul Gunnarsson, prin intervențiile sale salvatoare la ocaziile roș-albaștrilor, și marcatorul primului gol, Kabran, ambii primind nota 7. 

Cea mai mare notă a meciului i-a revenit fundașului dreapta Bjorshol, care a marcat golul victoriei, 8. 

Nicolae Dică, declarații după FCSB - Viking

„Suntem dezamăgiți cu toții. A fost un joc pe care nu trebuia să-l pierdem. Din păcate, am luat un gol foarte rapid după ce am deschis scorul. Noi am încercat, ne-am creat ocazii, trebuia să fim mai concreți în ocaziile pe care le-am avut. Eu cred că putem întoarce rezultatul. 

Avem o șansă mai mică decât ei, dar cred că putem să întoarcem. Am stat de vorbă cu jucătorii, i-am încurajat. Trebuie să avem încredere în continuare. Avem șansa noastră și vom încerca să facem totul pentru a ne califica. Pe orice am juca, pe iarbă, pe sintetic, pe pământ.

Ce ne-a lipsit? Trebuia să fim mai concreți la finalizare. Portarul lor a prins o seară senzațională. Trebuie să fim mai atenți la finalizare și să fructificăm ocaziile pe care le avem. 

Îmi pare rău că nu am reușit să le dedicăm suporterilor o victorie. Sper că vom face un meci bun la retur și-i vom face fericiți. Cu Botoșani, oricine va intra pe teren va trebui să dea totul pentru a câștiga acel meci”, a declarat Nicolae Dică.

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2: „Sunt sigur că ne vom califica!”

Citește și: 

Știm ora când se joacă returul Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor!
ORA DE START
Știm ora când se joacă returul Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor!
Căpitanul Florinel Coman rămâne încrezător înainte de returul cu Viking, dar admite: „Pierdere foarte grea pentru noi, ne pare rău”
FCSB - VIKING 1-2
Căpitanul Florinel Coman rămâne încrezător înainte de returul cu Viking, dar admite: „Pierdere foarte grea pentru noi, ne pare rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
vanboben
vanboben  •  19 August 2022, 13:45

Dacă tu jurnalist ii dai nota 6 lui Crețu și 5 lui Pantea înseamnă că ești paralel cu fotbalul! Inrest nici nu mai este nimic de comentat! Pseudojurnalisti! Cea mai infecta și corupta categorie profesionala!

brera30
brera30  •  19 August 2022, 13:30

Care, ce perlă? A fost ca un coș stors. Doar când joaca în meciurile omenia, se mai afirma. În rest...

magic4ever
magic4ever  •  19 August 2022, 12:58

Popescu este tinut nemeritat in teren doar pentru ca vrea Becali sa ii mareasca cota si sa il vanda cu 50 de milioane....de saci de cartofi probabil...Rares Ilie joaca titular la Nice si are evolutii apreciate de antrenor si presa din Franta in timp ce Popescu este meci de meci cel mai slab de pe teren si joaca titular doar pentru ca vrea Becali....sper sa nu il mai vedem la nationala mare,chiar nu merita sa fie convocat!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează