INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ORA DE START

Știm ora când se joacă returul Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 00:49 / Actualizat vineri, 19 august 2022 00:49

Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor, meciurile retur din play-off-ul Conference League, se joacă joia viitoare, TOATE de la ora 20:00. 

Cele 3 echipe românești își joacă viitorul în Conference League săptămâna viitoare, joi, 25 august, de la ora 20:00. 

O vedetă de la FCSB va lipsi de la meciul decisiv, după o reacție de neînțeles » Dică a izbucnit: „Va plăti pentru ce a făcut! Vor fi amenzi!”
FCSB - VIKING 1-2
O vedetă de la FCSB va lipsi de la meciul decisiv, după o reacție de neînțeles » Dică a izbucnit: „Va plăti pentru ce a făcut! Vor fi amenzi!”

Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor se joacă joi, de la ora 20:00

Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer-Sheva, scor 1-1, în turul play-off-ului Conference League. Ambele echipe au încheiat meciul cu 10 jucători pe teren, de la gazde Paul Papp fiind eliminat între reprize, în drumul spre vestiare!

Remiză albă în meciul tur dintre Maribor și CFR Cluj, 0-0, din play-off-ul Conference League. Campioana României a fost ținută în șah de formația care ocupă în prezent ultimul loc al campionatului din Slovenia.

FCSB a dominat, dar a terminat învinsă pe Arena Națională cu Viking, 1-2. Nordicii au profitat de eternele greșeli din defensiva roș-albaștrilor, iar echipa lui Nicolae Dică s-a chinuit serios, fără un om de gol în echipă.

Jucătorii lui Viking se îmbogățesc dacă o elimină pe FCSB!

Conducerea norvegienilor a pus la bătaie o primă de un milion de euro pentru o eventuală calificare în grupele Conference League. Informația a fost făcută publică de un jurnalsit norvegian prezent la București, notează Eurosport. 

Viking n-a mai ajuns în grupele unei competiții europene din sezonul 2005-2006, când formația scandinavă prindea grupele Cupei UEFA. Meciul decisiv va avea loc săptămâna viitoare, în deplasare, în orașul Stavanger, pe 25 august. Localitatea e una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Europa.

Citește și: 

O vedetă de la FCSB va lipsi de la meciul decisiv, după o reacție de neînțeles » Dică a izbucnit: „Va plăti pentru ce a făcut! Vor fi amenzi!”

Mihai Stoica n-a mai rezistat! A plecat furios înainte de final » Criză de nervi în drum spre vestiare: a devastat tot ce i-a stat în cale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  19 August 2022, 07:49

fituica de tot ***... nici nu s-au terminat bine jocurile tur si voi dati o stire bomba; cand se joaca returul .... bai asta e articol sau scrieti ca sa ocupati spatiul... mari jurnalisti !!!!!!!! vai de voi !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chibit
chibit  •  19 August 2022, 07:32

Doar CFR se califica .

fibra
fibra  •  19 August 2022, 07:28

Si-au "revenit" la "valoarea" pe care o au.Probabil doar CFR va ajunge in grupa mult dorita,desi la ce echipe a intalnit trebuia fara probleme sa ajunga in UEL.E insa intr-un picaj greu de crezut. Celelalte doua,carora "le-am uitat numele", sunt de un penibil rar.E posibil sa "revina "stadioane goale" deoarece nu e nimic de vazut.Prefer"distractia" oferita de M.U. si fotbalul formidabil al echipelor "mici" din ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează