FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Varga l-a confirmat în funcție pe Dan Petrescu, dar continuă să-i bată obrazul: „Gratis? Am adus ce mi-a cerut!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 07:32 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 09:34

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a confirmat că Dan Petrescu va rămâne pe banca echipei, dar continuă să-i bată obrazul acestuia.

Cum Dan Petrescu nu a fost dispus să renunțe la clauza de reziliere a contractului cu CFR Cluj, în valoare de 400.000 de euro, finanțatorul clubului a preferat să continue cu „Buruscul” antrenor, iar ardelenii au emis un comunicat în acest sens.

Rușii exultă, după meciul internațional disputat azi în ciuda UEFA: „Revenire epică!”
RUSIA
Rușii exultă, după meciul internațional disputat azi în ciuda UEFA: „Revenire epică!”

În ciuda faptului că va colabora în continuare cu Dan Petrescu, Varga continuă să arunce cu săgeți în direcția băncii tehnice, de această dată cu privire la afirmațiile lui Dan Petrescu referitor la transferurile făcute de CFR Cluj.

Nelu Varga l-a confirmat în funcție pe Dan Petrescu, dar continuă să-i bată obrazul: „Gratis? Am adus ce mi-a cerut!”

„N-are de ce să se supere, n-are de ce să plece. Este datoria lui, în fişa postului scrie că trebuie să explice conducerii de ce funcţionează prost echipa. E simplu!

În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el. El spune că gratis. Păi, el şi-a ales jucătorii. Eu i-am adus ce a cerut el. Ce a ales el, eu aia am adus.

Dacă a fost cu bani, fără bani... la cei fără bani oricum au costat impresarii, a costat prima de instalare la jucători, deci n-a fost nimic gratis”, a precizat Varga, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj a fost extrem de activă pe piața transferurilor. Cei mai scumpi jucători ajunși în Gruia în această vară sunt Vito Hammershoy Mistrati, mijlocaș ofensiv cumpărat cu 400.000 de euro, și atacantul Jefte Betancor, care i-a costat pe „vișinii” 300.000 de euro.

Între timp, Jefte a plecat sub formă de împrumut în Cipru, la Pafos. 

VIDEO » Dan Petrescu le răspunde criticilor: „Nicio problemă! Poate vine altul și câștigă Champions League!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Șefii lui CFR Cluj dau înapoi în fața amenințărilor ultrașilor și scot echipa din oraș

Anghel Iordănescu îi face praf pe Varga și pe ceilalți conducători din Liga 1: „Nici nu vreau să-i pronunț numele! E incredibil!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
vasileroaita
vasileroaita  •  22 Septembrie 2022, 11:55

Faceți o pauză, băieți, că rămâneți fărăsubiecte pentru iarnă! Lăsați CFR-ul in pace. Acum alte echipe îi eclipseaza pe favoriții voștri din Berceni!!

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Septembrie 2022, 11:37

"Ai învins presa ostila și fecesbistii, dintre care cel mai ofuscat este Meme." Exact, Sf Gheorghe in lupta cu balaurul e Dan Petrescu.

Cormiz
Cormiz  •  22 Septembrie 2022, 11:04

Da, Meme era supărat ca Dan Petrescu l-a lăsat sa plece pe Dzugancic. Dar Vadim Rata, Mamut, Burlacu, Rusu și alții? Omrani este în exclusivitate creația lui Dan Petrescu. Și atunci? Dece atâtea intrigi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează