FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Anghel Iordănescu îi face praf pe Varga și pe ceilalți conducători din Liga 1: „Nici nu vreau să-i pronunț numele! E incredibil!”

Anghel Iordănescu (72 de ani) este de partea lui Dan Petrescu (54 de ani) în conflictul cu finanțatorul Nelu Varga.
Anghel Iordănescu (72 de ani) este de partea lui Dan Petrescu (54 de ani) în conflictul cu finanțatorul Nelu Varga.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 20:54 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 20:57

Anghel Iordănescu (72 de ani) este de partea lui Dan Petrescu (54 de ani) în conflictul cu finanțatorul Nelu Varga. 

Nelu Varga l-a criticat în repetate rânduri pe Dan Petrescu și a pornit negocierile cu înlocuitorul Cosmin Contra. Fostul selecționer Anghel Iordănescu este revoltat de modul în care patronii din Liga 1 se comportă cu antrenorii. 

Șumudică intervine în conflictul Petrescu - Varga: „Cum să mai lucrez cu el?!” + Avertisment pentru antrenorul campioanei
CFR Cluj
Șumudică intervine în conflictul Petrescu - Varga: „Cum să mai lucrez cu el?!” + Avertisment pentru antrenorul campioanei

Anghel Iordănescu se ia de Nelu Varga: „Nu-mi vine să cred!”

„Nu-mi vine să cred că s-a ajuns unde s-a ajuns. Ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în Europa! Avem antrenori buni, de valoare, nume mari, iar noi ne permitem să ne batem joc de ei, să îi scoatem după 3-5-7 etape. 

Dacă ne referim direct la CFR, n-aș vrea să pronunț numele patronului. Nu îl cunosc, nu îl știu personal, dar nu îmi vine să cred că s-a ajuns să te îndoiești de un antrenor atât de valoros. Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni. A obținut performanțe excepționale la Cluj. Este incredibil! 

Mă surprinde că foarte puțin se vorbește despre ce face Hagi la Farul. Discutăm de datul afară al lui Rădoi după 3 meciuri, ne pronunțăm că Dică încă mai are ceva credit la FCSB după ce a calificat echipa în Conference League.

De Croitoru, un antrenor tânăr și foarte bun, să spui că îl dai afară și că te îndoiești de el... Aș mai putea da exemple infinite. Dar nu discutăm ce fac și ce spun acești patroni. Ei își permit să facă transferuri, să dea indicații, să facă schimbări. De asta fotbalul românesc este unde este!”, a spus Anghel Iordănescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Anghel Iordănescu: „Dan Petrescu nu trebuie să plece!”

Anghel Iordănescu e de părere că scandările împotriva lui Petrescu au fost provocate de oamenii din conducerea clubului și îl sfătuiește pe antrenor să nu renunțe la clauză: „Eu l-aș sfătui să nu plece sub nicio formă! CFR Cluj a ajuns unde a ajuns și datorită lui Dan Petrescu! Sau chiar în mod special. Același lucru l-am pățit și eu la Rapid. Sunt luați câțiva membri marcanți ai galeriei, nu vreau să mă gândesc că se bagă mâna în buzunar, și se pornesc niște scandări”.

Mai mergem mult cu acești patroni, investitori, care de fapt împrumută cluburile? Care își retrag banii imediat. Dau un exemplu clubul Rapid. Jos pălăria pentru ce se întâmplă acolo! Mutu nu are presiune din partea domnilor Șucu și Angelescu, el face echipa. 

Să faceți un calcul câți bani a băgat Gigi Becali și cât a scos. Nu vreau să intru într-un conflict cu patronul de acolo. Eu l-am presat pe Edi să se ducă acolo și tot prin contribuția familiei mele s-a renunțat la clauza de reziliere

- Anghel Iordănescu

VIDEO Viorel Moldovan: „Anghel Iordănescu era un antrenor așa cum trebuie, cel mai bun cu care am lucrat”

CItește și alte știri din fotbalul românesc: 

Tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2024 » În ce urnă va fi România + toate detaliile

Șumudică intervine în conflictul Petrescu - Varga: „Cum să mai lucrez cu el?!” + Avertisment pentru antrenorul campioanei

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  21 Septembrie 2022, 14:07
Postat de calinescu_ pe 21 Septembrie 2022, 08:46

Individul asta pe care l-a facut mare antrenor iconitele si talentul lui HAGI , ar trebuii sa investeasca banii castigati in cardasie cu OPREA , alt MARE general a armatei romane , si apoi sa vorbeasca ...!!! Talentul lui PUIU era in teren , ca antrenor a fost un profitor si un pupator de iconite.

Aha, deci meritul pentru 94, 96, 98 este al...lui Cornel Dinu zis si Kosice ? Bai frate, daca generatia aia era atat de buna incat nu avea nevoie de antrenor, cum se face ca era sa ratam calificarea dupa infrangerea cu Belgia, egalul cu Cehoslovacia(acasa la noi)si umilinta de la Kosice (cu Dinu antrenor) si cum se face ca dupa plecarea lui Dinu si sosirea lui Iordanescu am castigat toate meciurile, ca sa nu mai zic ca nu doar ca ne-am calificat dar am si ajuns aproape de o semifinala de mondial? Vezi cat aberezi? O fi fost mare fotbalist Iordanescu, dar ca antrenor, sau mai ales ca selectioner, a fost si mai mare!

Nini
Nini  •  21 Septembrie 2022, 10:38

Să-i fie rușine. Au făcut circ la FRF cu alegerea selecționerului, au pus condiții de neacceptat,ca să rămână puiuțul. Încă odată politicul face rău fotbalului românesc( vezi Burleanu)

67bdf
67bdf  •  21 Septembrie 2022, 10:38

Iordănescu cel bătrân, cinste lui ptr. ce a făcut că și antrenor. Cele mai mari performanțe la națională. Dar îmi pare rău tot Comunist a rămas. Pai pe banii patronilor nu poți dicta tu. Iar cinstea și corectitudinea unde este? De la Varga sa ia toata lumea clauzele, ptr că Vârga nu iasă și nu batjocorește. De la Becali fiuso nu a luat, i-a fost frica. Pai ce era la gura lui Becali nu-i spala toată Dambovita pe toată familia Iordănescu.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează