FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șumudică intervine în conflictul Petrescu - Varga: „Cum să mai lucrez cu el?!” + Avertisment pentru antrenorul campioanei

Marius Șumudică (51 de ani) îl sfătuiește pe Dan Petrescu (54 de ani) să nu renunțe la clauza de reziliere stipulată în contractul cu CFR Cluj.
Marius Șumudică (51 de ani) îl sfătuiește pe Dan Petrescu (54 de ani) să nu renunțe la clauza de reziliere stipulată în contractul cu CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 20:15 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 20:18

Marius Șumudică (51 de ani) îl sfătuiește pe Dan Petrescu (54 de ani) să nu renunțe la clauza de reziliere stipulată în contractul cu CFR Cluj.

Nelu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, l-a criticat dur pe Dan Petrescu și a pornit negocierile cu înlocuitorul Cosmin Contra. „Bursucul” nu ia în calcul să plece fără să încaseze clauza de reziliere de 400.000 de euro. 

Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!
CFR CLUJ
Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!

Marius Șumudică spune că ar fi procedat la fel ca antrenorul campioanei, dar îl avertizează ca îi va fi imposibil să lucreze în condițiile de față. 

Marius Șumudică, avertisment pentru Dan Petrescu: „Care e sprijinul lui acum?”

„Nu aș mai fi rămas! Cum să mai lucrez cu astfel de patron? Când iese pe post și spune astfel de lucruri despre antrenorul în care trebuie să aibă încredere... Pune toate rezultatele în cârca antrenorului, iar atunci se pierde grupul de jucători, se pierd fanii. 

Niciodată nu renunțam la clauză! E un contract pe care trebuie să îl respecte ambele părți. Când am fost la CFR, aveam un contract cu drepturi și obligații. 

Am activat acolo și mi-am dat seama ce fel de oameni sunt, cu cine am de a face. E greu ca Dan Petrescu să continue activitatea și să fie concentrat. În momentul în care patronul spune asta, e foarte greu ca tu, antrenor, șeful vestiarului, să mai ai susținerea grupului. Cei nemulțumiți vor avea un alibi.

CFR transferă pe bandă rulantă, n-am văzut în viața mea. Pe vremea nu era așa ceva. Cred că sunt vreo 30 la antrenament, nici nu știu cum se pregătesc. Cei nemulțumiți vor avea tot timpul o ieșire. Se vor da de partea cuiva. 

Un conflict patron-antrenor se răsfrânge asupra grupului. Suporterii contestă antrenorul. Care e sprijinul lui Petrescu în momentul de față? Nu are niciunul!”, a spus Marius Șumudică la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Marius Șumudică: „CFR joacă prost!”

În partea a doua a intervenției, Șumudică și-a mai ponderat discursul și a găsit câteva explicații și pentru răbufnirea patronului Varga. 

„Am văzut toate meciurile lor. Foarte slab joacă! Din punctul meu de vedere, ieri au avut doar 15 minute bune, în care puteau tranșa jocul. Dar au fost prinși descoperiți în apărare. Argeșul a avut ocazii de unu la unu cu portarul. 

Dar asta e filosofia lui Petrescu! Nu trebuie să placă ochiului. Eu când am fost am vrut să joc altceva, nu minge lungă și control la mijloc. Dar fiecare antrenor are o filosofie, a lui Petrescu este bună, a avut rezultate.

Este foarte important ce spun acum. Nu uitați că patronul clubului a suferit un accident cerebral. Când suferi un astfel de accident cerebral, din cauza stresului de la echipă, e clar că nu te mai uiți în urmă și începi să vorbești. Omul ăsta a fost la un pas de a paraliza! Dacă nu ajunge în timp util la spital, se forma un cheag de sânge și puteam să vorbim de el la trecut. Asta a făcut fotbalul din Neluțu Varga.

CFR are cel mai bun lot, dar rezultatele nu sunt bune. Mie nu mi-a strigat niciodată demisia! Cred că mai lăsam și din bani dacă îmi striga lumea demisia, mă duceam la Neluțu Varga și îi ziceam că mai renunț. Petrescu nu mai are niciun sprijin! Eu nu îl văd acum”, a încheiat Șumudică. 

Nu se poate ieși din situația asta! Dragoste cu sila nu se poate. E greu, poate doar dacă îi plătește clauza... Eu am fost demis, dar de mine nu a vorbit așa niciodată
- Marius Șumudică

VIDEO Denis Alibec spune tot! Ce n-a mers la CFR Cluj și de ce nu poate vorbi mai multe: ”Cu Șumudică totul a fost în regulă! Cu Dan Petrescu nu”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

UPDATE Alex Ioniță, incisiv: „Am primit un an de suspendare nemeritat, iar băiatul de la Dinamo prins cu cocaina a fost suspendat 3 luni! Asta-i România”

Au început lucrările la stadionul CFR-ului » Cerere oficială pentru a juca în „casa” rivalei + Costul total al operațiunii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  21 Septembrie 2022, 11:15

Șumi intervine.... Dați-vă !!!

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  21 Septembrie 2022, 11:14

N-ai înțeles. Cei de la frf vroiau ca Petrescu să-și plătească singur clauza de 400 mii și să meargă (pe jos) la națională pentru un contract de 300 mii....

tristan
tristan  •  21 Septembrie 2022, 10:56

Sumi ,daca ai antrena asa bine pe cat esti de guraliv ,erai cel putin pe la Chelsea sau MU

Vezi toate comentariile (13)
Comentează