FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Neluțu Varga a rupt tăcerea » Ce spune despre situația lui Edi Iordănescu și ce investiții promite: „Vrem în grupele Ligii”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 09:49 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 10:17

Sub comanda lui Edi Iordănescu (42 de ani), CFR Cluj a cucerit un nou titlu în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Neluțu Varga, finanțatorul echipei, speră ca Iordănescu să continue în Gruia.

CFR Cluj a cucerit două trofee în cele 6 luni petrecute de Edi Iordănescu în Gruia, în acest al doilea mandat al său la echipă. Ardelenii au câștigat Supercupa României și campionatul, dar chiar și așa, viitorul antrenorului este incert. Lui Iordănescu îi expiră contractul la acest sezon, iar antrenorul nu a oferit semne clare că își dorește să continue alături de „vișinii”. 

„La jumătatea lunii iunie, termin oficial contractul și cred că, după meciul cu FCSB, mă voi așeza și vom vedea ce este de făcut”, a recunoscut Iordănescu după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, care adus clujenilor titlul. 

Neluțu Varga: „Nu se pune probleme ca Iordănescu să plece”

Neluțu Varga, finanțatorul echipei, își dorește ca Edi să rămână la echipă. „Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece. El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale”, a spus Varga pentru ProSport

Totodată, Varga a trasat ținta echipei pentru sezonul următor: „Obiectivul nostru este acela de a ajunge în grupele Champions League. Vom face o infuzie de capital și investiții pentru a ne îndeplini acest vis. Va fi un buget mai mare”. 

Mulțumesc patronatului, mulțumesc președintelui Marian Copilu și tuturor celor care au fost aproape de noi zi de zi. Mi-e greu să comentez ce va urma. O parte din sufletul meu este și va rămâne aici. Dar nu mă pot hazarda și nu pot spune ce va urma mâine. Trăim aceste momente minunate și va exista timp și pentru analiză. Sub cuvânt de onoare, vă spun că nu știu ce se va întâmpla cu mine.

- Edi Iordăenscu, antrenor CFR Cluj

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit marți titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua și Dinamo mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul:

  • 2007/2008
  • 2009/2010
  • 2011/2012
  • 2017/2018
  • 2018/2019
  • 2019/2020
  • 2020/2021
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Gardă de onoare la CFR Cluj - FCSB? Mesajul ardelenilor pentru echipa lui Gigi Becali: „Așteptăm, așa este normal”

Primul titular care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după titlul #7: „O să-mi continui cariera acolo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cirus11
cirus11  •  19 Mai 2021, 14:13

Ce declaratie a la gigi becali... CFR-ul de acum e foarte departe de echipa care a luat primele 3 titluri, acolo se faceau investitii cu cap. Sigur, si multe rateuri dar si cei care confirmau ... erau excelenti. Castiga titluri din inertie si lipsa de concurenta... si din faptul ca are jucatori cu experienta, conteaza asta in play-off.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  19 Mai 2021, 14:08

Că să îl citez pe maestrul Papaiani ,, colivă nu vreți "?

dinamo100
dinamo100  •  19 Mai 2021, 13:12

Varga are o calitate: chiar daca nu l-a placut prea mult pe Dan Petrescu, l-a acceptat pentru ca nu a vrut sa riste cu antrenori de incercare. La fel e si cu E. Iordanescu: sunt convins ca nu e o mare dragoste intre ei, dar Varga a inteles ca Iordanescu e antrenor bun si va merge in continuare pe mana lui. Varga isi mai asculta colaboratorii, Becali nu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează