FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gardă de onoare la CFR Cluj - FCSB? Mesajul ardelenilor pentru echipa lui Gigi Becali: „Așteptăm, așa este normal”

Andrei Burcă a adus victoria pentru CFR Cluj la Botoșani +49   FOTO
Andrei Burcă a adus victoria pentru CFR Cluj la Botoșani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 09:13 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 10:06

Pentru al 4-lea an consecutiv, CFR Cluj este campioana României. Ardelenii au cucerit titlul cu o etapă înainte de final după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, și așteaptă o gardă de onoare din partea celor de la FCSB înainte de meciul din ultima etapă. 

Ardelenilor nu le-a fost înmânat trofeul de campioni la Botoșani, urmând să îl primească în ultima etapă, când o vor întâlni pe teren propriu chiar pe FCSB, echipa cu care au luptat pentru trofeu. 

Iar Andrei Burcă, eroul lui CFR cu FC Botoșani, marcând singurul gol al meciului, le cere rivalilor să le ofere o gardă de onoare înainte de meciul din Gruia.

Andrei Burcă, CFR Cluj: „Așteptăm o gardă de onoare”

Întrebat dacă și-ar fi dorit să primească trofeul după victoria de la Botoșani, Burcă a spus: „Nu este nicio problemă, vrem să îl ridicăm acasă, în fața suporterilor, sper să se rezolve odată cu protocoalele. Am avut timp un an și jumătate să pregătim orice, văd că în alte țări au dat drumul la suporteri și la noi nu. Așteptăm și noi o gardă de onoare, așa este normal, nu?”

„A fost un campionat dificil, cu meciuri foarte grele, din 3 în 3 zile. Dacă rămân la echipă, sper să o țin pe aceeași linie. Trebuie să ne bucurăm de acest moment, dar știm că ne așteaptă un meci dificil cu FCSB și trebuie să pregătim campionatul viitor”, a adăugat fundașul de „națională” pentru CFR Cluj TV. 

Câtă onoare e în „garda de onoare”?
editorial ioana mihalcea
Câtă onoare e în „garda de onoare”?

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit marți titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua și Dinamo mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul:

  • 2007/2008
  • 2009/2010
  • 2011/2012
  • 2017/2018
  • 2018/2019
  • 2019/2020
  • 2020/2021
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Gigi Becali, uluit de un moment al meciului FC Botoșani - CFR: „Nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu înțeleg cum!”

Primul titular care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după titlul #7: „O să-mi continui cariera acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
fcd18
fcd18  •  19 Mai 2021, 15:19

Campionatul a fost pierdut de cererile constante de control antidoping la meciurile fcsb-ului. A fost nevoie de sacrificiul lui Magaye Gueye pentru ca ”leii” lui nea Gigi sa nu mai poata zburda. Ciudat, nu?

observator_federal
observator_federal  •  19 Mai 2021, 15:14
Postat de cri5ti pe 19 Mai 2021, 12:01

fără nici o urma de aroganta.. acest titlu a fost pierdut de FCSB... CFR din 3 meciuri (excluzând supercupa).. doar într-unul a fost peste fcsb.. în turul campionatului... iar fcsb a fost lider 3 sferturi din campionat.. diferența a fost făcută cu echipele mici..unde FCSB a dat cu mucii de asfalt.. deci vorba aia ca un campionat se câștigă ch echipele mici.. e mai mult decât adevărata

Dacă fără ozon nu erau în stare să lupte pentru campionat, măcar fecesebiștii ar fi trebuit să nu îi pună piedici (și anul ăsta) Craiovei... CFR are mai mulți oameni în staff decât în galerie, iar câțiva fotbaliști par "uzați" dar acceptați de massmedia cu (multă) îngăduință deși sunt obstrucționiști și distrug jocul : Vinicius, Camora, Deac, Chipciu, Bordeianu, Hoban. De simulările lui Debelljuh sau Costache ne-am săturat... O echipă de mercenari care ar trebui să se mire cum datorită "conjuncturii" a ajuns campioană... (dar așa cum Dennis Man a ajuns cel mai bun fotbalist român... se poate orice).

reteleanu
reteleanu  •  19 Mai 2021, 12:16
Postat de cadu pe 19 Mai 2021, 10:24

Pai nicidecum nu e vreun imperiu...e un locsor prafuit,pierdut in balcani..vai steaua lui..e serie C fata de un oras civilizat din Ardeal

de aia vin la bucuresti toti politicienii ardeleni (de la ciorbea la boc) cu ghetele lor pline de noroi si-si aduc tot ***... n-am auzit de vreun bucurestean sanatos la cap sa se stabileasca in cluj, pe cand invers... bucurestiul e new york ptr. tot restul tarii, sa fim seriosi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează