FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 0-1

Gigi Becali, uluit de un moment al meciului FC Botoșani - CFR: „Nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu înțeleg cum!”

Gigi Becali, finanțator FCSB +49   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 08:41 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 10:07

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a fost uimit de golul înscris de CFR Cluj în meciul cu FC Botoșani, scor 1-0. Victoria le-a adus ardelenilor al 4-lea titlu consecutiv și al 7-lea din vitrina clubului.

Singurul gol al partidei a fost unul norocos. În minutul 53, după o învălmășeală generală, lovitura de cap a lui Burcă l-a izbit în umăr pe Țigănașu și s-a scurs în poarta lui Pap. Colțescu l-a trecut în raport pe stoperul CFR-ului ca marcator.

Gigi Becali: „Nu am văzut niciodată așa gol!”

Felul în care a reacționat Țigănașu la acea  fază l-a lăsat perplex pe Gigi Becali, care în prealabil lăudase CFR Cluj pentru titlul obținut. 

„N-am văzut asemenea gol în viața mea. Pe cuvânt! Trebuia să facă preluare pe piept, să dea în ea! N-am văzut niciodată așa gol, nu înțeleg cum. De ce nu a dat cu capul, de ce nu a preluat pe piept?, nu înțeleg! Doamne ferește de henț, dar să dea cu pieptul, cu piciorul. Deci nu am văzut așa ceva în viața mea!”, a spus Becali la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Latifundiarul a fost aprobat de Radu Naum, moderatorul emisiunii: „Da, e bizar golul, cum se scurge mingea aia...”. 

S-a jucat fotbal frumos, nu insinuez nimic. Îi felicit pe cei de la CFR, merită campionatul. Luptă, nu te lasă să te apropii de poarta lor! Noi am avut prea multă emoție. Ai noștri au fost mai buni când n-aveau presiune. Dacă Academica Clinceni îți dă două goluri și te domină, n-ai cum să iei titlul. 

- Gigi Becali, finanțator FCSB

FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit marți titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua și Dinamo mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul:

  • 2007/2008
  • 2009/2010
  • 2011/2012
  • 2017/2018
  • 2018/2019
  • 2019/2020
  • 2020/2021

VIDEO. Show în vestiar » CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv

Citește mai multe știri din Liga 1:

Primul titular care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după titlul #7: „O să-mi continui cariera acolo”

Edi Iordănescu, noi declarații despre viitorul lui la CFR Cluj: „Vă spun că nu știu ce se va întâmpla cu mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
badeadorian
badeadorian  •  19 Mai 2021, 16:18

Gigi Uluit ....''„N-am văzut asemenea gol în viața mea. Pe cuvânt!'' .... Dar iti mai amintesti de golurile de la meciul decisiv cu Vasluiul lui Porumbescu , din ultima etapa a acelui campionat ''feroce'' ...acela cu penaltyul facut de portarul Sportului Studentesc , Razvan Stanca .... cand a iesit PRINTRE FUNDASI sa fac un fault ''izbavitor'' pe linia careului de 16 m !!!! Asa ceva nu vazuse nimeni pana atunci ...si nici dupa aceea !!! ...

tororosso
tororosso  •  19 Mai 2021, 15:51
Postat de bodystyle74 pe 19 Mai 2021, 12:00

Adica cum fara performante in cupele europene cand acum doua editii a jucat primavara in EL iar anul trecut au pierdut calificarea din grupe in ultimul meci? Fcsb cu arbitri din europa a pierdut 3 ani la rand calificarea in EL din pozitia de cap de serie in 3 tururi preliminarii. Si acolo a intervenit Dancu?

Această echipă de mercenari pensionați de prin alte meleaguri NU merită respect cât și câștigarea frauduloasă a altui campionat .! Voi susținătorii ai frânarilor aveți curajul de a afirma sincer cum că echipa nu este susținută de Dâncu și ai lui de la federație în frunte cu finul Burleanu ? DA ! și ciobănelul cu Maybach cel cu învârtitul rozariilor și figuri de mare grof este un alt individ care corupe tot în cale și de aici fotbalul nostru a ajuns o batjocură față de acei care ar merita mai mult respect și nu jocuri de culise , manevre murdare .

planetfun
planetfun  •  19 Mai 2021, 15:21
Postat de alfabetta pe 19 Mai 2021, 12:49

Încerc să înțăleg părerea lu Oane : ” Până când nu se va înțălege în Romanika Mare faptul, că BANII nu înseamnă neapărat și MINTE, până atunci vom fi conduși de niște *** , tip becali . Și de unii POLITICIENI chiar cu de diplomă de doctorat ,Să nu ne mirăm că peste graniță suntem considerați un popor de k.kat. Și mai zîc ceva. Se pare că fotbalului românesc îi priește mai mult aerul ozonat transilvănean, decât mirosul de opincă mioritică din Bucureștiul Becalesc. Bravo CFR. ”

Pai nu conduceti,ma, voi, romania, de ati ajuns sa o vindeti la kilogram ? Aer ardelenesc, auzi.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close