FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj nu se joacă! Achiziție de marcă după ce a ieșit din insolvență: un internațional român care a jucat în ultimii ani în străinătate

Alexandru Vlad, în duel cu Gabi Torje
Alexandru Vlad, în duel cu Gabi Torje

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 13:18

După ce a ieșit din insolvență, CFR Cluj a început să se pregătească pentru sezonul viitor, când vrea să tragă din nou la titlu. 

Iuliu Mureșan, președintele clubului, a anunțat azi că a realizat deja 4 transferuri, aducând jucători români și străini, fără să dea însă vreun nume deocamdată. 

Se pare că unul dintre cei pe care CFR Cluj e aproape de a-l transfera este  Alexandru Vlad, conform TV Digi Sport.

Fundașul stânga de 27 de ani al celor de la Dnipro rămâne liber de contract la finalul lunii iunie.

"Vlad este un jucător interesant. Rămâne de văzut dacă îl aducem"Iuliu Mureșan, azi, la TV Dolce Sport

Românul a jucat 25 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile, a dat 5 pase de gol, dar echipa lui se află într-o situația economică dificilă și ar putea să nu mai continue la Dnipro.

500.000 €este cota lui Alexandru Vlad, potrivit transfermarkt.de

Vlad se află în Ucraina din 2013, când a fost vândut de Pandurii pentru 1 milion de euro. Acesta a mai jucat la Săgeata Năvodari și Curtea de Argeș.

1 meci
are Vlad la naționala României, în 2013, contra Poloniei

Dacă Vlad va ajunge la CFR Cluj, sunt șanse mari ca Mario Camora, căpitanul echipei, să nu mai continue la formația antrenată de Vasile Miriuță.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
danut1971
danut1971  •  30 Mai 2017, 21:19

atentie fcsb-istilor ve-ti ramane iarasi fara nici un trofeu si sezonul viitor! ha ha ha

qwerty007
qwerty007  •  30 Mai 2017, 20:53
Postat de martorii.lui.moflea pe 30 Mai 2017, 14:01

Domnul ionut ne-a promis transferuri de mare rasunet si avem incredere ca se va tine de cuvant si chiar daca nu se tine trecem cu vederea pentru ca ne e drag si e bine

:))))))))))

pedro_nr1
pedro_nr1  •  30 Mai 2017, 20:12
Postat de blatistu49 pe 30 Mai 2017, 14:54

era timpu ca un orasi important ca CLUJUL sa aiba un club pe masura ne facem de ris cu comunele tinute din bani publici fara nici un interes ca Voluntari CHIAJNA etc

hei STOP ! ai facut blat la bac, dar ce ai cu limba romana de o masacrezi in halul asta ??? "un orasi" -> corect "un oras" ; "imporatnt ca CLUJUL" -> corect "important precum CLUJUL" ... etc. ! Poti fi bucuros, nu esti singurul agramat de pe acest site , 90% din postaci sunt la nivelul tau :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează