FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Îl convinge Dan Petrescu? Ce contract i-ar fi propus CFR Cluj lui Florin Niță

Florin Niță
Florin Niță

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 12:06 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 12:34

Florin Niță (34 de ani), portarul titular al naționalei României, ar fi primit deja o ofertă de la CFR Cluj.

Internaționalul român va pleca de la Sparta Praga în această vară. Potrivit Fanatik, echipa lui Dan Petrescu îi oferă un contract pe doi ani. 

Gigi Becali și Cosmin Moți se pun la masa negocierilor: „Suntem deschiși la discuții!”
FCSB
Gigi Becali și Cosmin Moți se pun la masa negocierilor: „Suntem deschiși la discuții!”

Florin Niță, ofertat de CFR Cluj

CFR, campioana României din ultimii 5 ani, ar vrea să îl atragă pe Niță cu un bonus de 50.000 de euro la semnătură și cu un salariu 20.000 de euro lunar, conform sursei menționate.

Portarul mai avea contract până în 2023 cu cehii de la Sparta Praga, acolo unde era remunerat cu 700.000 de euro pe sezon.

Florin Niță pleacă de la Sparta Praga

„A demonstrat că poate să apere la nivel înalt. Asta e realitatea, s-a schimbat polul de putere la Sparta. Chiar dacă nu a apărat o perioadă la Sparta, a demonstrat că este unul dintre jucătorii buni ai naționalei. Datorită lui am obținut și singura victorie din mandatul lui Edi Iordănescu.

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă medie din două considerente. Vine de la o echipă bună și din motive financiare. Nicio echipă de nivel mediu n-ar putea să îl susțină, nicio echipe de nivel din Europa. Va fi o echipă importantă! Sunt discuții concrete în acest moment”, a spus Bogdan Apostu, la „Liga Digi Sport”.

Întrebat dacă poartă negocierile pentru Niță chiar în aceste zile, impresarul Bogdan Apostu s-a eschivat: „Lumea s-a schimbat, discuțiile se pot face și prin telefon, prin email. Gluma e glumă, dar orice echipă din România l-ar dori. M-au întrebat multe echipe de el, nu doar CFR”.

850.000 de euroeste cota lui Florin Niță, potrivit Transfermarkt

În România, Florin Niță a evoluat pentru două formații, Concordia Chiajna și FCSB. A cucerit alături de clubul lui Gigi Becali două titluri în Liga 1, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii.

Citește și alte știri despre Liga 1:

MM Stoica, despre ultima ofertă primită de FCSB: „Alt patron îl dădea și cu un milion de euro”

Fostul jucător de la CFR nu vrea să mai audă de echipa lui Petrescu: „Oribil, nu mai vreau să mă gândesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  30 Iunie 2022, 18:51

Acest transfer dacă se va face o sa fie un eșec de ambele părți, Niță o sa regrete banii care mai putea sa ii primească pe încă 1 an de contract , iar CFR- ul banii care o sa ii dea probabil pe 2 ani de contract + * plus) prima de instalare !? Eu nu - l consider un portar pt .care ar trebuii sa sari repede cu mulți bani ! Da poate ar aduce ceva în campionatul nostru dar cam atât, este un portar mic de talie ,la centrări este depășit! Dacă vrea sa vina fără mofturi bine ,dacă nu sa vedem cine ii da lui 20.000 euro pe luna !? Becali deja a spus ca nu are ce face cu el !

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  30 Iunie 2022, 15:52

„Neluțule, de la 1,6 milioane de euro la 200.000 de euro? Cam dureros!” Arlauskis, dezlănțuit la adresa patronului de la CFR...Ce se potrivește !!!

pErsanu02
pErsanu02  •  30 Iunie 2022, 15:24

Cred ca este cel mai marginalizat jucator de valoare roman de multi ani incoace. Nici macar cand era la FCSB si aavea prestatii excelente , din cauza patronului care acapara discutiile , acest om era invizibil , atat pentru presa cat si pentru "analistii" sportivi. Mi-a parut rau cand am auzit ca vine la nationala , era singurul jucator caruia nu as fi avut ce sa ii reprosez , pai inaintea lui au fost adusi fel si fel de clowni pe la nationala dupa ce faceau 2,3meciuri bune , iar Nita a fost printre cei mai constanti jucatori . Dar asa este cand avem meseriasi pe la TV , ii impunem pe jucatorii lui Hagi la nationala , prostoloveanu ala sau cum il chema era rezerva la u19 si Hagi mai avea putin si il facea Messi .... hagi stie fotbal , dar atat timp cat are interese ... nu dau doi bani pe meseria lui , din pacate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează