FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, despre ultima ofertă primită de FCSB: „Alt patron îl dădea și cu un milion de euro”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 09:58 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 10:32

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a vorbit despre oferta Legiei Varșovia pentru Andrei Cordea (23 de ani).

Oficialul roș-albaștrilor a declarat că mijlocașul dreapta nu va pleca, deoarece Legia nu poate oferi cât cere Gigi Becali, mai exact 3 milioane de euro.

Cu Andrei Cordea „vânat” de polonezi, FCSB s-a orientat către un fost dinamovist: „Iese golgheter în România, sunt convins”
FCSB
Cu Andrei Cordea „vânat” de polonezi, FCSB s-a orientat către un fost dinamovist: „Iese golgheter în România, sunt convins”

MM Stoica: „Cordea va rămâne la noi”

„Va rămâne la noi. Nu cred că echipa respectivă are un buget care să-i permită să dea trei milioane de euro. Nici măcar două milioane nu cred că poate da.

Există o ofertă bună pentru Cordea. Alt patron l-ar fi vândut. Noi nu am dat aproape niciun ban pe el. Oricare alt patron de echipă îl dădea şi la un milion de euro.

Oamenii de afaceri se grăbesc să fac asemenea afaceri, să faci 1000% profit într-un singur an... Uite că Becali a investit şi în Dawa. Ştiu că mai spune la nervi că se retrage, dar nu e adevărat”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Legia Varșovia îl vrea pe Andrei Cordea

GSP a anunțat în exclusivitate că polonezii de la Legia Varșovia îl vor pe Cordea. Becali a refuzat propunerea de împrumut pe un sezon cu opțiune de cumpărare. Patronul de la FCSB vrea să îl vândă definitiv pe mijlocașul dreapta.

Gigi Becali le-a cerut celor de la Legia 3 milioane de euro în schimbul fotbalistului, anunță digisport.ro.

„Da, mi-au zis că-l vor, dar le-am cerut trei milioane (n.r. - de euro). «Dacă-l vreți, dați trei milioane!»”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei menționate.

Cordea joacă la FCSB din 2021, când era transferat de la Clinceni în schimbul sumei de 50.000 de euro. El a încheiat stagiunea cu 38 de meciuri în campionat, 30 ca titular, și cu cinci goluri.

Citește și alte știri despre FCSB:

Andrei Cordea, primele declarații despre posibilitatea unui plecări de la FCSB: „Atunci veți afla 100%!”

Gigi Becali și Cosmin Moți se pun la masa negocierilor: „Suntem deschiși la discuții!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
elefterie
elefterie  •  30 Iunie 2022, 11:02

Moruțan în liga secundă din Turcia... deocamdată.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 Iunie 2022, 10:43

Hai si cu alte stiri decat cele care nu sunt stiri.... ce mai face Hermanstat, Petrolul, Botosani , Craiova, mai un interviu cu un junior inclus in echipe sa le ridicam moralul....voi numai MM, GIGI SI DINAMO știți.....halal gazeta...pierdeti cititori...

brentford
brentford  •  30 Iunie 2022, 10:39

Portavocea de la palat zice ca ei nu se grabesc,dar in realitate nimeni nu da mai mult de un milion pe Cordea. Bai baieti,voi visati zeci si sute de milioane cand de fapt campionatul intern e praf (vezi echipe comunale,insolvente si faliment),suntem nimeni in Europa,abia daca mai prinde vreo echipa grupe Conference,iar nationala este ciuca batailor. Am ajuns atat de jos incat echipe gen Liechtenstein si Gibraltar pun acatiste la biserica sa pice cu noi in grupa. Asta e realitatea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează