FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cu Andrei Cordea „vânat” de polonezi, FCSB s-a orientat către un fost dinamovist: „Iese golgheter în România, sunt convins”

Dorin Rotariu, în galben // foto: Imago Images
Dorin Rotariu, în galben // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 23:32 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 23:47

Cu Andrei Cordea (23 de ani) dorit de Legia Varșovia, FCSB s-a orientat către Dorin Rotariu (26), extremă dreapta care aparține de Ludogorets, campioana Bulgariei.

După ce l-a împrumutat pe Valentin Gheorghe la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă a Turciei, FCSB a demarat căutările pentru un fotbalist capabil să evolueze în banda dreaptă a atacului. Mai ales că există negocieri și pentru vânzarea lui Andrei Cordea la Legia Varșovia, după cum a dezvăluit GSP.ro în exclusivitate.

Edi Iordănescu mai pierde un „tricolor” » A anunțat staff-ul că nu mai dă curs convocărilor!
ROMÂNIA
Edi Iordănescu mai pierde un „tricolor” » A anunțat staff-ul că nu mai dă curs convocărilor!

FCSB îl vrea pe Dorin Rotariu 

Vicecampioana s-a orientat către Dorin Rotariu, fost dinamovist pe care l-a dorit și anii trecuți. Clubul lui Gigi Becali a demarat negocierile pentru a obține împrumutul fotbalistului, potrivit Fanatik.

Rotariu, jucător cu 10 meciuri în naționala României, aparține de Ludogorets, dar a fost împrumutat în prima parte a anului la Atromitos, în Grecia.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, dezvăluia marți că „vine cineva pe partea dreaptă, se discută acum”, făcând referire la un fotbalist român.

Dorin a înscris un gol sezonul trecut, dar Iosif Rotariu nu are dubii: „Ar fi golgheterul României”

Ludogorets l-a adus pe Rotariu gratis de la Astana în vara lui 2021, dar mijlocașul român nu s-a impus, reușind să adune doar 10 apariții și un gol pentru campioana Bulgariei. La Atromitos, în primele 6 luni din 2022, nu a punctat deloc. 

Dorin Rotariu are o cotă de piață de 500.000 de euro în prezent, o prăbușire uriașă față de evaluarea din 2017, de 2,5 milioane de euro. Între 2012 și 2017 a evoluat la Dinamo, echipă care l-a vândut la Club Brugge pentru 2,2 milioane de euro în 2017.

Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum. Dorin avea niște execuții, viteză foarte bună. 

Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgeterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgeterul României.

- Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin

Mai multe știri despre FCSB: 

Imbatabil în dueluri, sigur cu mingea la picior » Dawa, prestație pozitivă la debutul pentru FCSB

Andrei Cordea, primele declarații despre posibilitatea unui plecări de la FCSB: „Atunci veți afla 100%!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  30 Iunie 2022, 22:48

Executa penaltyuri si iese golgheter fara probleme

bunicu
bunicu  •  30 Iunie 2022, 08:32

O fi golgeterul României precum Keșeru care a venit tot din Bulgaria la FCSB toți sunt cei mai ce și la urmă locul 2.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  30 Iunie 2022, 06:35

Pana nu isi spune memegerul general parerea despre jucator, nu se poate expeima nimeni despre calitatiile unui jucator

Vezi toate comentariile (5)
Comentează