FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Ladislau Boloni, dorit de o forță de Liga 1 pentru a-l detrona pe Hagi » Mutarea pregătită în culise

CFR Cluj a pregătit o variantă-șoc în cazul în care finanțatorul Ioan Varga nu se va înțelege cu Dan Petrescu. Ladislau Boloni, proaspăt promovat cu Metz în Ligue 1, este dorit în Gruia.
CFR Cluj a pregătit o variantă-șoc în cazul în care finanțatorul Ioan Varga nu se va înțelege cu Dan Petrescu. Ladislau Boloni, proaspăt promovat cu Metz în Ligue 1, este dorit în Gruia.

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 20:45 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 21:53

CFR Cluj a pregătit o variantă-șoc în cazul în care finanțatorul Ioan Varga nu se va înțelege cu Dan Petrescu. Ladislau Boloni, proaspăt promovat cu Metz în Ligue 1, este dorit în Gruia. 

Conform unor surse din anturajul celor de la CFR Cluj, discuția finală dintre Dan Petrescu și Nelu Varga s-a amânat în mini-vacanța din ultimele zile. Negocierile ar putea să aibă loc marți. 

Loți a promovat, propagandiștii de la FRF au retrogradat
editorial dan udrea
Loți a promovat, propagandiștii de la FRF au retrogradat

Ladislau Boloni, dorit la CFR Cluj

Ardelenii sunt pregătiți pentru orice situație, mai ales că cele mai multe indicii duc către despărțirea de antrenorul în vârstă de 55 de ani. 

Ardelenii și-au pregătit din timp lista cu posibili înlocuitori. Sunt informații că ar fi luat legătura cu Ladislau Boloni (70 de ani), tehnicianul care tocmai a promovat cu Metz în Ligue 1. Pe listă s-ar afla și Răzvan Lucescu (54 de ani). 

Sursele Gazetei susțin că este vorba despre „un antrenor român de nivel înalt” cu care se tratează pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu. 

Contractul lui Loți cu Metz expiră în această vară. Președintele grupării francez a transmis că antrenorul va continua în eventualitatea promovării, dar nimic nu a fost parafat.

Boloni, favoritul lui Ioan Varga

Boloni a mai fost dorit de Ioan Varga și în trecut. În octombrie 2021, cei doi aproape bătuseră palma, într-un moment în care Dan Petrescu era pe picior de plecare.

Boloni nu a antrenat nicio formație din Liga 1 în carieră. Cel mai aproape a fost în 2013. Paszkany, finanțatorul lui CFR Cluj din acel moment, reușise să îl convingă. În ultima clipă, antrenorul a ales salariul uriaș oferit de Al Khor, în Qatar.

Ladislau și-a început cariera managerială în 1994, la Nancy. A mai antrenat naționala României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Antwerp, Al-Ittihad, Gent, Panathinaikos și Metz.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB renunță la încă un jucător, al 8-lea: e cel care urma să-i fie concurent lui Octavian Popescu + Cine vine să fie alternativă pentru regula U21

Crăciunescu a semnalat o greșeală de arbitraj într-un moment crucial al barajului de Liga 1: „Mingea e în joc, dădeam penalty!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
alexiosas
alexiosas  •  06 Iunie 2023, 18:30
Postat de legio.sud pe 06 Iunie 2023, 07:19

E sărăcie mare la Cluj dar ei visează 7-8 ani înoată pe la mijlocul clasamentului dacă nu cumva intră în faliment să nu mai viseze cai verzi pe pereți …

tu nu esti cumva in faliment personal si tot visezi cai verzi pe pereti?

bl0catu
bl0catu  •  06 Iunie 2023, 18:27
Postat de emil1986 pe 06 Iunie 2023, 07:15

*** Metz, ca de altfel primle 10 echipa de liga 2 franceza, castiga la pas campionatul in Romania. Suntem la ani lumina de fotbalul francez. Bizonu', de exemplu, a fost golgeterul Romaniei, in Franta nu stiu daca-si gasea contract in liga doua. Edjouma, la fel la noi e un jucator foarte bun, in Franta in schimb, nu-i ofera nimeni contract. Nu mai abera!

multi vorbesc sa se afle in treaba! eu zic ca nu numai primele 10 din liga a 2-a franceza, dar si urmatoarele 10 iau campionatul in Romania! uitati-va la St.Etienne pe ce loc este, da cu terenul in cap oricarei echipe din playofful nostru! ce a facut Silkeborg e pistol cu apa! lumea vorbeste fara sa aiba habar ca ligile 1 si 2 franceze sunt cele mai puternice din europa!

dorelus
dorelus  •  06 Iunie 2023, 17:43

Ce tot negociază cu Dănuț, să-și strângă mâna și la revedere. Ne-am saturat de țurcă. Să ne lase orfani de un fotbal pe care îl propune...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează