FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CLINCENI

VIDEO + FOTO Colțescu n-a dat penalty în CFR Cluj - Clinceni! Reluările arată un henț evident

CFR Cluj a cerut penalty în minutul 14 al meciului cu Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului. Florin Gardoș a blocat mingea cu mâna, la o acțiune a lui  Valentin Costache. 
FOTO: Captură TV @Telekom Sport +2   FOTO
CFR Cluj a cerut penalty în minutul 14 al meciului cu Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului. Florin Gardoș a blocat mingea cu mâna, la o acțiune a lui Valentin Costache. FOTO: Captură TV @Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 18:36 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 19:29

CFR Cluj a cerut penalty în minutul 14 al meciului cu Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului. Florin Gardoș a blocat mingea cu mâna, la o acțiune a lui Valentin Costache. 

CFR Cluj a început cu mult elan înfruntarea cu Clinceni. A ratat câteva șanse importante în primul sfert de oră și s-a considerat nedreptățită în minutul 14. Valentin Costache, în plin fuleu, a împins mingea pe lângă Florin Gardoș. Fundașul Clinceniului a încercat să îi blocheze culoarul, dar a pierdut din vedere mingea. 

CFR Cluj a vrut penalty în meciul cu Clinceni 

Reluările arată că joacă balonul cu mâna stângă, împingându-l în spate. „Centralul” Sebastian Colțescu a fost bine plasat, la 10 metri de fază, fără vreun obstacol în cale, dar a dictat doar corner. Nici asistentul Bogdan Gheorghe nu a semnalat altceva.

Colțescu n-a dat penalty în CFR Cluj - Clinceni! Reluările arată un henț evident

Citește și alte știri despre play-off-ul din Liga 1:

Valeriu Iftime ripostează: „Cei care ne suspectează de prietenie cu FCSB sunt «depășiți»” + Are o favorită surpriză la titlu!

EXCLUSIV Se naște o nouă mare rivalitate în play-off? Replica șefilor lui Sepsi: „Nu suntem ciobani! M-a dezamăgit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 Aprilie 2021, 09:43
Postat de florar pe 18 Aprilie 2021, 22:06

Habar aveți de regulament!!! Cum mingea vine de aproape se judeca daca a fost intenție...Alta era treabă daca mingea de aproape lovea mingea atacantului...

Chestia aia cu„intentzia”era valabila pe timpul lui Mitica!UEFA zice altceva!De fapt si voi ziceati altceva- daca penalty-ul ar fi fost reclamat de fcsb!

florar
florar  •  18 Aprilie 2021, 22:06

Habar aveți de regulament!!! Cum mingea vine de aproape se judeca daca a fost intenție...Alta era treabă daca mingea de aproape lovea mingea atacantului...

xclx
xclx  •  18 Aprilie 2021, 20:09
Postat de magic4ever pe 18 Aprilie 2021, 20:07

Cfr este dezavantajata meci de meci si nu primeste penalty-uri clare...a dat Becali bani in stanga si in dreapta la arbitrii sa inchida ochii la penalty-urile lui Cfr...in supercupa Cfr a avut 2 penalty-uri clare si putea sa piarda nemeritat la penalty-uri...ai tot Becali tipa ca este furat si face circ...hotii striga hotii...

Dada :)))) CFR furata meci de meci :)))) tu chiar esti paralel grav...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează