FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 4-0

CFR Cluj, deja cu gândul la derby-ul cu FCSB: „Urmează meciul anului”

CFR Cluj - Poli Iași 4-0 +19   FOTO
CFR Cluj - Poli Iași 4-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 22:37 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 23:16

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, s-a prezentat la interviul de la finalul partidei câștigate de ardeleni cu Poli Iași, scor 4-0, în absența antrenorului principal Edi Iordănescu (42).

Oficialul campioanei s-a declarat mulțumit de jocul prestat de CFR Cluj și de rezultatul obținut, dar a încercat să mute atenția pe meciul de etapa viitoare cu FCSB, care ar putea stabili liderul Ligii 1 la finalul sezonului regulat. 

Marius Bilașco: „Ne batem umăr la umăr cu FCSB”

„Am avut atitudine, o foarte bună organizare, am știut exact ce trebuie să facem la această partidă. E al cincilea meci în care nu primim gol, asta trebuie să ne dea încredere pentru următoarele partide. Noi știm că toți jucătorii din vestiarul CFR-ului sunt valoroși, toți s-au ridicat la înălțime, a fost un joc bun. În același timp, trebuie să fim echilibrați, această partidă a trecut pentru noi și urmează cea mai importantă partidă din acest an, de până acum. Trebuie să rămânem conectați la importanța campionatului.

Meciul ăsta a trecut, este istorie, probabil băieții vor savura victoria în această seară, dar de mâine trebuie să ne gândim la FCSB. Jucăm vineri, avem o zi de odihnă mai puțin decât FCSB, un lucru important ce trebuie gestionat cât mai bine. Prea mult timp să ne gândim la meciul cu Iași nu avem, întotdeauna înaintea unui astfel de meci cu miză trebuie să fim realiști și să ne dăm seama că acea partidă este cea mai importantă. 

Nu statistica joacă cu FCSB, ar fi greșit să ne gândim la asta și să dormim liniștiți. Cu FCSB ne batem umăr la umăr, este o echipă în formă. Pentru noi este important să recuperăm jucătorii, să aibă antrenorul cât mai mulți jucători valizi de unde să îi aleagă pe cei care vor intra în teren. Sunt convins că la următoarea partidă trebuie să facem mult mai mult decât în această seară”, a declarat Bilașco, la microfonul DigiSport. 

E îmbucurător că Omrani a marcat din nou, vine după o perioadă lungă de secetă. E important, îi dă moral, încredere, astea sunt lucruri pozitive pe care el ar trebui să le analizeze - Marius Bilașco 

+15 FOTO

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la egalitate cu liderul FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO+FOTO Golul lui Omrani cu Poli Iași a format două tabere » Păreri opuse: „Nu a apucat să se retragă”

Jucătorii lui Poli Iași au cedat la interviu: „Am arătat jalnic!” / „Am avut un șut pe poartă sau spre poartă?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează