FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj a mai pierdut un litigiu la FIFA: câți bani trebuie să plătească + suma ar putea crește

CFR Cluj a pierdut procesul cu Roger // FOTO: Imago
CFR Cluj a pierdut procesul cu Roger // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 20:25 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 21:28

CFR Cluj a mai pierdut un proces la FIFA. Formația patronată de Nelu Varga trebuie să-i achite 105.000 de euro mijlocașului brazilian Roger (27 de ani), în prezent la saudiții de la Al-Taraji.

Litigiul dintre brazilianul Roger, reprezentat de avocatul Dragoș Baltă, și CFR Cluj, demarat la începutul acestui an, a primit azi o primă decizie din partea Camerei de soluționare a litigiilor de la FIFA. 

Astfel, forul mondial a obligat clubul din Gruia să-i achite daune de 105.000 euro, la care se adaugă și penalități de 5% pe an, în cazul întârzierilor la plată. CFR Cluj poate ataca această hotărâre cu recurs la TAS.

CFR Cluj a pierdut procesul cu Roger

Conflictul dintre mijlocașul ofensiv și cubul ardelean a izbucnit în prima lună a lui 2023. Atunci, Roger a fost scos de pe lista A și nu mai putea evolua în Superligă, ci doar în Conference League, Cupa României sau la echipa a doua. În locul său, pe respectiva poziție a fost adăugat Ermal Krasniqi, transferat de la Ballkani în ianuarie 2023 în Gruia. 

Deși mai avea contract până în vara lui 2025, Roger a decis să-l denunțe unilateral. El acuza clubul ardelean că era doua oară când suspus acestui gen de tratament. Prima dată fusese scos de pe lista A în aprilie 2022 și n-a mai putultjuca în campionat până la finalul acelei ediții. 

Între timp, Roger a primit câștig de cauză la FIFA și s-a putut întoarce la UTA, pentru care evoluat până la finalul sezonului trecut. Iar din această vară s-a transferat în Arabia Saudită, la Al Taraji.

35 de meciuriare Roger la CFR Cluj. A dat 5 pase de gol

VIDEO Andrea Mandorlini, conferință de presă după eșecul cu FCSB

Citește și: 

U Cluj a confirmat stadionul pe care se joacă derby-ul cu CFR » Ultimele detalii despre meciul orașului, vital pentru Toni Petrea

Ce declin în Superliga: era lovitura iernii și „80% transferat de Lazio”, acum a ajuns rezervă!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
dodo001
dodo001  •  10 August 2023, 10:41
Postat de valentindragobete pe 10 August 2023, 09:43

Nu vrei să-i alegi tu, prosteo ? Du-te la Varga, te așteaptă!

Te bagi în seamă aiurea? Du-te mai sparge o punga de semințe!

valentindragobete
valentindragobete  •  10 August 2023, 09:43
Postat de dodo001 pe 10 August 2023, 09:04

E jenant! Cum sa pierzi un proces în care fotbalistul tău cu contract valabil fuge de la echipa ca ar fi nemulțumit ca nu joaca? Avea contract valabil! Alo, dl. Varga, cum va alegeți avocații?!

Nu vrei să-i alegi tu, prosteo ? Du-te la Varga, te așteaptă!

dodo001
dodo001  •  10 August 2023, 09:04

E jenant! Cum sa pierzi un proces în care fotbalistul tău cu contract valabil fuge de la echipa ca ar fi nemulțumit ca nu joaca? Avea contract valabil! Alo, dl. Varga, cum va alegeți avocații?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează