FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj pune pe liber un jucător adus în vară! La cine renunță Edi Iordănescu

Jakub Vojtus (27 de ani, atacant) nu s-a impus la CFR Cluj și clubul caută soluții pentru a-l împrumuta undeva
Jakub Vojtus (27 de ani, atacant) nu s-a impus la CFR Cluj și clubul caută soluții pentru a-l împrumuta undeva

Articol de , , - Publicat marti, 29 decembrie 2020 08:31 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 10:11

Jakub Vojtus (27 de ani, atacant) nu s-a impus la CFR Cluj și clubul caută soluții pentru a-l împrumuta undeva. Cum campioana nu va mai evolua și în cupele europene, nu mai e nevoie ca lotul să fie atât de numeros cum era la începutul stagiunii.

CFR își împuținează lotul înainte de partea a doua a sezonului. Primul care va pleca de la Cluj va fi Jakub Vojtus. Atacantul în vârstă de 27 de ani fusese adus în vară, la solicitarea lui Dan Petrescu, și nu mai e considerat un om important acum, când „principalul" este Edward Iordănescu

CFR Cluj renunță la Jakub Vojtus

Slovacul a jucat foarte puțin și în perioada în care Petrescu s-a aflat pe bancă, a prins doar cinci partide în campionat, una singură ca titular, și nu a înscris niciun gol. Cea mai importantă realizare a sa: a obținut un penalty în meciul câștigat la Voluntari cu 1-0.

CFR Cluj pune pe liber un jucător adus în vară! La cine renunță Edi Iordănescu

Vojtus, în vișiniu, a crescut în centrul de tineret de la Inter Milano, unde a ajuns, ca junior, de la Zilina

Încă nu e clar unde va ajunge Vojtus, de care sunt interesate mai multe cluburi. Soluția pe care o urmăresc și CFR, și formațiile care vor să-l ia pe slovac o reprezintă împrumutul până la sfârșitul acestui sezon. Când l-au legitimat pe Jakub, vișiniii nu au plătit nimic, întrucât atacantului îi expirase contractul cu Clinceni.

CFR CLUJ. Luis Aurelio depinde de alte transferuri

Vojtus nu e singurul care va pleca în ianuarie de la Cluj. Sunt șanse mari să dispară din lot și Ivica Zunic, și Luis Aurelio. Bosniacul e fundaș central, are 32 de ani și a jucat doar 2 minute în campionat, trimis pe teren într-un meci cu UTA din noiembrie 2020, iar în Cupa României a prins 90 de minute cu Poli Iași.

Mijlocașul central portughez are tot 32 de ani și a bifat patru partide în campionat. El s-a aflat sub comanda lui Edward Iordănescu și în perioada în care a evoluat pentru Gaz Metan. La Cluj nu a avut niciodată un statut de titular, de om de bază, a constituit întotdeauna o soluție pentru momentele în care Petrescu menaja titularii sau lipseau prea mulți fotbaliști importanți.

Spre deosebire de Vojtus, listat pentru un împrumut, Aurelio mai păstrează șanse și să continue la CFR, în funcție de alte afaceri pe care le vor mai realiza vișiniii în campania de transferări. Clubul încearcă să achiziționeze măcar un mijlocaș și, dacă va izbuti să se întărească, nu o să mai fie nevoie de portughez.

220a fost indexul InStat al lui Vojtus în acest sezon. Doar Omrani a avut un index mai mic decât el dintre toţi jucătorii din lotul campioanei (217)

CFR CLUJ. Mike Cestor: „Am devenit un fel de antrenor"

Mike Cestor nu a mai jucat din octombrie, de când și-a rupt tendonul lui Ahile într-un meci cu FC Voluntari, și ar putea reapărea pe teren abia în mai. Fundașul francez în vârstă de 28 de ani urmează un program de recuperare la Clairefontaine și a vorbit despre perioada aceasta într-un interviu pentru canalul de Youtube al clubului: „Văd meciurile și sufăr fiindcă nu pot să contribui cu nimic. Am devenit un fel de antrenor, după jocuri le spun colegilor cum a fi trebuit să procedeze în anumite faze. Atât pot, să comentez, altceva nu pot face. Clubul mă susține, am păstrat legătura cu directorul sportiv Bilașco și sunt optimist. Dacă recuperarea va decurge fără probleme, am încredere c-o să revin și mai puternic decât eram înainte!".

VIDEO. Vinicius nominalizează trei români din Liga 1 care i-au atras atenția

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj transferă de la Reghecampf! » Prima mutare a iernii în Gruia: Edi Iordănescu îl dorea cu orice preț

Cristi Bălgrădean explică trădarea » De ce a lăsat-o pe FCSB pentru CFR Cluj: „Nu puteam face asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
catalin_cj
catalin_cj  •  29 Decembrie 2020, 11:50
Postat de sadikul pe 29 Decembrie 2020, 11:26

Pfff ...de la CFR SI DINAMO pleaca jucatori gratis ...doar Fcsb vinde cu 15 mil de euro un jucator !!

Nu te pui cu fcsb. Acolo e valoarea campionatului

sadikul
sadikul  •  29 Decembrie 2020, 11:26

Pfff ...de la CFR SI DINAMO pleaca jucatori gratis ...doar Fcsb vinde cu 15 mil de euro un jucator !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează