FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Cristi Bălgrădean explică trădarea » De ce a lăsat-o pe FCSB pentru CFR Cluj: „Nu puteam face asta”

Cristi Bălgrădean +23   FOTO
Cristi Bălgrădean

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 09:52 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 10:26

Portarul Cristi Bălgrădean (32 de ani) a vorbit despre decizia de a pleca de la FCSB la CFR Cluj și despre relația cu foștii colegi.

În iarna lui 2019, Bălgrădean, care avea contract cu FCSB până în iunie 2020, a semnat cu CFR Cluj, echipă la care a ajuns la începutul acestui sezon, spre nemulțumirea conducerii echipei roș-albastre.

„Cred că a fost un transfer bun, un transfer reuşit. Probabil că cei de la Steaua au fost surprinşi, dar nu aveau de ce. Eu am primit oferta de la CFR Cluj în condiţiile în care Steaua nu mi-a propus nimic. Eram în ultimele şase luni de contract şi atunci nu puteam să refuz o asemenea ofertă

Cu jucătorii nu se pune problema să nu vorbesc. Am semnat cu o rivală, dar nu văd nicio problemă în asta. Cu oficialii, nu am mai vorbit” a declarat Cristi Bălgrădean pentru TV Telekom Sport.

VIDEO Vinicius nominalizează trei români din Liga 1 care i-au atras atenția în mod special

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Vedeta lui CFR Cluj e categorică: „E o exagerare să spui asta despre echipă!” » Ce zice despre interesul lui FCSB și retragere

Mișcări de trupe la CFR Cluj » Cine sunt primii doi jucători care ar urma să părăsească echipa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  27 Decembrie 2020, 23:02

Curios, trădarea a ajuns, iată, în situația de a putea fi explicată. Putem conchide că "ezistă o esplicație" nu-i așa?

rocknroll
rocknroll  •  27 Decembrie 2020, 14:27

Măi, Pufi, lasă vrăjeala! Ai semnat cu rivala Stelei, ok, nu e problemă. Problema a fost că în momentul când ți s-a propus, din bun simț și pentru faptul c-ai mâncat o pâine de calitate la această echipă, tu trebuia să le spui... "Uite, dom'le, ce mi-au propus ăștia de la CFR...", dar nu ai făcut-o, ba mai mult, nici n-ai anunțat (ca ultimul laș!) și-ai mai primit ulterior și goluri parabile în câteva meciuri. Viciere de... campioană, forțând un pic, se poate spune! Cu alte cuvinte, ești un *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104646408180595
Calin Pintea  •  27 Decembrie 2020, 14:17

Balgradean, Pufi, a greșit grav, impardonabil, nu când a semnat cu o rivala, ci atunci când nu a informat clubul ca a semnat cu alta echipa! In rest sa fie sănătos și sa continue sa susțină adevarul cunoscut de toată lumea in țara și in exterior: Steaua este acum FCSB și va redeveni Steaua atunci când România va fi o țara UE normala, rupta total de trecutul autoritar, trist, deci fără armata și poliție in sportul de performanta și fără unități militare sportive!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează