FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GALA GSP 2020. EXCLUSIV Vedeta lui CFR Cluj e categorică: „E o exagerare să spui asta despre echipă!” » Ce zice despre interesul lui FCSB și retragere

Articol de - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 17:16 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 18:42

Fundașul brazilian Paulo Vinicius (35 de ani) a fost desemnat cel mai bun străin din Liga 1 în 2020, în Ancheta Gazetei Sporturilor, și vorbește despre CFR Cluj și despre jocul prestat de campioana din ultimii trei ani.

Vinicius nu este de acord cu cei care spun că singura calitate a formației din Cluj este agresivitatea, că nu a discutat despre un transfer la FCSB și dacă va fi util echipei va continua și în sezonul viitor.

- Paulo, ai avut un 2020 remarcabil în România, ai devenit stranierul anului, dar care a fost cel mai deosebit moment pentru tine?
- Aș spune despre momentul cel mai dificil, care a însemnat perioada după pandemie, când ne-a fost greu, pentru că am pierdut și poziţia de frunte din campionat. Până la urmă, prin muncă,  m reușit să ne impunem, dar, la modul general, a fost un campionat foarte stresant, cu tot ce s-a întâmplat în jurul cazurilor de coronavirus. Personal, sunt însă fericit că am luat titlul zi am obţinut acest premiu la finalul anului.

E o exagerare să spui că principala calitate a lui CFR Cluj e agresivitatea. Așa cum ziceți voi, în România, avem la club bărbați adevărați și ne luptăm să învingem în fiecare partidă 
– Paulo Vinicius

VIDEO Paulo Vinicius: „La mine nu a ajuns nimic despre FCSB”

- Au existat ocazii când s-a discutat despre posibila ta trecere la FCSB. Ai avut contacte cu ei?
- Doar presa a vehiculat discuţii legate de faptul că FCSB e interesată de mine. Am văzut la  vremea respectivă și declaraţiile lui Gigi Becali. Dar la mine n-a ajuns absolut nimic. Sunt în continuare la CFR și-mi văd de treabă.

- A existat un episod tensionat în relaţia cu clubul, în toamna lui 2019, când n-ai fost trecut pe lista UEFA. Te-ai simţit nedreptăţit?
- A fost într-adevăr o mică problemă. N-am fost fericit atunci, mă consideram unul dintre jucătorii importanţi ai lui CFR. Dar am discutat cazul cu clubul, cu antrenorul, individual,și am rezolvat situaţia.

- Ai 36 de ani, termini în vara lui 2021 contractul cu CFR, cât îţi propui să mai continui pe teren?
- Aș putea să mai joc liniștit încă doi ani. Și o voi face dacă voi simţi că-mi pot ajuta în continuare echipa și să rămân la nivelul de acum. Deocamdată, mă focusez sută la sută pe cariera de jucător, e singurul lucru la care-mi stă capul. Nu vreau încă să mă gândesc ce voi face când voi pune ghetele în cui.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Edi Iordănescu, avertizat: „Dacă nu face asta, Chipciu nu va mai sta mult la echipă”

Mișcări de trupe la CFR Cluj » Cine sunt primii doi jucători care ar urma să părăsească echipa

Interviu cu Paulo Vinicius: „Îmi place golul. Am început ca atacant în Brazilia” + Cum a fost să lucreze cu Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cj1960i
cj1960i  •  26 Decembrie 2020, 11:06
Postat de andrei.f pe 25 Decembrie 2020, 22:26

O fi bunic jucătorul cfr ?

Varsta nu-l prea recomanda, chiar daca e brazilian.

andrei.f
andrei.f  •  25 Decembrie 2020, 22:26

O fi bunic jucătorul cfr ?

reteleanu
reteleanu  •  25 Decembrie 2020, 19:34

nu, chiar asa se joaca si afara. nu e intamplator ca cfr a rezistat si in fata sevillei. poate fcsb cu neamtul ala (zic POATE) sa se apropie de nivelul fizic al cfr-ului. pregatirea fizica e temelia, asta o poate spune oricine a facut sport, si mai ales sport in care exista contact. bine, exceptand vreun maradona sau garrincha (nu e cazul, in vremurile noastre), care sa aiba relatie extraterestra cu mingea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează