FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV în CFR Cluj - Rapid » Un giuleștean a ieșit în lacrimi de pe teren

Valentin Costache, în lacrimi după Rapid - CFR Cluj  // FOTO: Cristi Preda +9   FOTO
Valentin Costache, în lacrimi după Rapid - CFR Cluj // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 20 martie 2023 09:41 / Actualizat luni, 20 martie 2023 10:14

CFR Cluj și Rapid au remizat, 2-2, în prima etapă din play-off. La final, Valentin Costache a fost extrem de afectat, părăsind terenul în lacrimi.

După fluierul final al partidei din Gruia, extrema stângă de 24 de ani, a părăsit terenul în lacrimi, fiind extrem de afectat de ratarea din minutul 65. Acesta a fost consolat de Ionuț Voicu, membru în staff-ul echipei, imaginea fiind surprinsă de fotoreporterul GSP, Cristi Preda. 

FOTO. Valentin Costache, în lacrimi după Rapid - CFR Cluj 

+5 FOTO

Valentin Costache, ratare incredibilă în Rapid - CFR Cluj 

În minutul 66, extrema venită la Rapid la CFR Cluj a avut o ratare incredibilă. La 2-2, Costache a primit o pasă excelentă pe jos, la 7 metri de poartă. Rapidistul a șutat din prima, cu dreptul, dar a lovit mingea extrem de prost, în ciuda faptului că nu era marcat de niciun adversar.

 Mingea s-a dus la 1 metru de poarta lui Scuffet, spre uimirea lui Costache și a colegilor săi. Asta e, i-am explicat și lui Vali Costache. 

+2 FOTO

Ocaziile se ratează, să-și revină apt mental pentru meciul cu Farul.

- Cristi Săpunaru, fundaș Rapid

21 de meciuriși 4 pase de gol are Valentin Costache în acest sezon

A trecut mult timp de când n-am mai marcat, nu mai înscrisesem din perioada de la Iași. Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm. Cred că meritam victoria. Dar e un punct muncit, venit pe terenul campioanei României, și e foarte important pentru noi. Echipa noastră a jucat foarte bine, ne-am dăruit pe teren până la ultima suflare, rămâne un punct bun pentru noi. Luăm meci cu meci și vrem să le demonstrăm suporterilor că luptăm pentru emblema de pe piept.

- Răzvan Onea, fundaș Rapid

VIDEO Cristi Săpunaru: „Dacă VAR a anulat golul, înseamnă că a fost ofsaid”

Citește și: 

Titularul din CFR Cluj - Rapid a venit cu Biblia la meci » Imagini inedite surprinse de echipa GSP în parcarea din Gruia

Cristi Săpunaru iese la atac: „Ei vor răul naționalei!” + Răspuns acid pentru Dan Petrescu și Balaj: „Să joace roboții!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Dragos2003
Dragos2003  •  20 Martie 2023, 13:30

Sa plece, îl rugam frumos, nu știe fotbal pentru Rapid, iar dl Mutu nu are voie sa îl mai folosească, dacă era la FCSB, becaliil dădea afara demult. Chiar nu putem tolera incompetenti la infinit

iobag
iobag  •  20 Martie 2023, 10:45

Echipa de plangaciosi ca de obicei

dodo001
dodo001  •  20 Martie 2023, 10:06

Nu avea cum sa marcheze. Costache a promis cand a plecat de la noi ca se va intoarce si isi va incheia cariera la CFR.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează