FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

FOTO Titularul din CFR Cluj - Rapid a venit cu Biblia la meci » Imagini inedite surprinse de echipa GSP în parcarea din Gruia

Junior Morais, cu Biblia în mână, după CFR Cluj - Rapid 2-2 / foto: Cătălin Stroia (Gazeta Sporturilor) +18   FOTO
Junior Morais, cu Biblia în mână, după CFR Cluj - Rapid 2-2 / foto: Cătălin Stroia (Gazeta Sporturilor)

Articol de , - Publicat duminica, 19 martie 2023 22:31 / Actualizat luni, 20 martie 2023 18:27

CFR Cluj - Rapid 2-2, meciul încheiat cu un scandal-monstru provocat de faza de arbitraj din prelungiri, a oferit și imagini inedite. Una dintre ele a fost remarcată de trimișii speciali ai Gazetei sub Feleac, la circa jumătate de oră după finalul partidei. 

Brazilianul Junior Morais, „veteranul” din defensiva giuleștenilor, a fost surprins în timp ce se îndrepta spre autocarul alb-vișiniilor cu o Biblie în mână. Apropiații îl descriu pe Morais drept un tip extrem de credincios, fotbalistul dezvăluindu-le reporterilor GSP că poartă mereu cartea sfântă la el, înaintea fiecărui meci. 

Morais și-a făcut timp și s-a pozat apoi cu câțiva dintre colecționarii veniți în spatele stadionului pentru o fotografie cu favoriții lor. 

Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”
CFR Cluj - Rapid 2-2
Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”

Junior Morais, între credință și viața de familie

Dincolo de credința în Dumnezeu, Junior Morais e și un familist convins. 

„Ce fac într-o zi în care nu mă antrenez deloc? Îmi place să gătesc pentru familie. Am învățat de mic, că am plecat repede de acasă să mă fac fotbalist și trebuia să mă descurc. Gătesc și mâncare braziliană, și românească. Eu sunt bucătarul acasă, când am timp”, mărturisea charismaticul fotbalist, într-un interviu acordat Gazetei în iarna lui 2022.

VIDEO Faza primei reprize din CFR Cluj - Rapid » A marcat după ce și-a dat la propriu cu stângul în dreptul!

Citește și alte știri din Superligă: 

VIDEO + FOTO Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”

Dan Petrescu a venit urlând la interviu: „Cei de la VAR să plătească!” + și-a făcut praf 4 jucători: „N-au ce să caute la națională!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  19 Martie 2023, 23:19

F bine! God bless you, Junior! Credincios, nu ca Fariseul Fatarnic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează