FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

Dan Petrescu a venit urlând la interviu: „Cei de la VAR să plătească!” + și-a făcut praf 4 jucători: „N-au ce să caute la națională!”

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Rapid 2-2 / Sursă foto: Captură Prima Sport +18   FOTO
Dan Petrescu, după CFR Cluj - Rapid 2-2 / Sursă foto: Captură Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 21:39 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 21:59

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost protagonistul unei adevărate crize de nervi la interviul de la finalul meciului cu Rapid, încheiat 2-2. Tehnicianul „feroviarilor” a acuzat în termeni duri arbitrajul, mai exact decizia VAR de a anula golul marcat de clujeni în prelungiri, cel care ar fi adus victoria în Gruia.

„Bursucul” a fost un car de nervi și și-a făcut apariția în zona de flash-interviuri țipând, literalmente, spre interlocutorul său.„Vor s-o curețe pe CFR! E viciere de rezultat”, a „tunat” Petrescu, cel care a declanșat apoi o tiradă la adresa arbitrajului. 

Petrescu nu și-a menajat nici propria echipă și i-a criticat dur pe toți oamenii din linia defensivă, Cristi Manea, Yuri, Burcă și Camora, adăugând că e deranjat de pauza provocată de meciurile naționalei, care-i va scoate pe fotbaliștii săi din ritm. 

Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”
CFR Cluj - Rapid 2-2
Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”

Dan Petrescu, furibund: „Vor s-o curețe pe CFR Cluj! E vicere de rezultat, să plătească!”

Se urmărește s-o curețe pe CFR! Dă-mi ce e al meu! De unde a văzut el ofsaid? N-a fost niciun ofsaid! E viciere de rezultat. Cei de la VAR să plătească. Nu zic că meritam victoria, dar ăsta a fost gol. Restul e cancan!

Nici nu mai vreau pauză, se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Ne merităm soarta. Fiecare se gândește la ce trebuie să facă el, nimeni nu se gândește la meciul de azi. Băieții au fost cu capul în nori azi, inclusiv cei patru fundași. Trebuie să-și asume! Să-și mai asume și ei, să mai spună și ei că au fost slabi. Nu merită la nicio națională după modul în care au jucat azi.

Rapid a fost mai bună în  duelurile una contra unu, dar nu ne-a surprins. Dar când fundașii noștri sunt sub nivel, n-avem cum să câștigăm campionatul! E bine când nu pierzi, dar va fi foarte greu după pauza de la națională. N-o să am cum să pregătesc bine următorul meci, cel cu Craiova, care n-are jucători la lot. 

Nu mă așteptam ca la VAR să ni se anuleze un asemenea gol. Am zis să văd faza înainte să vin la interviuri, dar e ofsaid clar!”, a spus Dan Petrescu, la microfonul Prima Sport. 

Au tras corect linia din camera VAR?!

În prelungirile meciului, campioana a reușit să trimită mingea în plasă prin Anton Maglica. Reușita a fost anulată pentru un ofsaid neclar, după o analiză de aproape 3 minute în camera VAR.

CFR Cluj a fost la câțiva centimetri de a obține cele trei puncte. Un corner executat în al doilea minut al prelungirilor l-a lăsat pe Maglica într-o poziție ideală. Moldovan a respins în față șutul lui Boateng, iar vârful croat a îndeplinit o formalitate, gol cu capul din 2 metri.

Dan Petrescu a venit urlând la interviu: „Cei de la VAR să plătească!” + și-a făcut praf 4 jucători: „N-au ce să caute la națională!”
Cu verde este linia atacantului (Maglica), cu albastru linia apărătorilor

VIDEO Faza primei reprize din CFR Cluj - Rapid » A marcat după ce și-a dat la propriu cu stângul în dreptul!

+14 FOTO

Citește și alte știri de la CFR Cluj - Rapid: 

Mihai Stoica, șocat după CFR Cluj - Rapid: „N-am văzut de când sunt eu în fotbal!”

„Mai rar ați văzut CFR-ul așa!” » Concluziile lui Adrian Mutu, după prestația solidă a giuleștenilor din Gruia: „Mi-a ieșit în seara asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
contrabas3
contrabas3  •  20 Martie 2023, 16:56

Dane, nu a fost ofsaid, cum nu a fost nici la voi la penultimul meci din sezonul trecut sau cum nu a fost nici la meciul FCSB cu Voluntari tot din sezonul trecut. Noa… ia de aci un ofsaid și pentru voi, că au “domnii” arbitri de unde da. Lol!

tororosso
tororosso  •  20 Martie 2023, 16:17

Iauzi brâul ! ... *** deranjat de pauza provocată de meciurile naționalei, care-i va scoate pe fotbaliștii săi din ritm. Ritmul lor este comparat cu ritmul și iuțeală ghezeșului când urcă o pantă .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radoo93
radoo93  •  20 Martie 2023, 14:05

Toată lumea zice de cei 4 fundasi, dar cel mai slab in aparare mi s-a parut Muhar aseară. Foarte indolent pentru un inchizator. Ambele goluri puteau fi evitate dacă se intindea un pic sau dacă fugea mai cu patos.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează