FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj. Reproșuri dure pentru Dan Petrescu și conducerea campioanei: „E rușinos că s-a ajuns aici! S-au văzut cu sacii în căruță, apoi nu l-au mai respectat”

Dan Petrescu traversează una dintre cele mai complicate perioade de când e la CFR Cluj
Dan Petrescu traversează una dintre cele mai complicate perioade de când e la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 15:08

CFR Cluj a pierdut șefia clasamentului în detrimentul Craiovei, iar problemele de la echipa lui Dan Petrescu par să fie tot mai acute.

Aceasta e și concluzia fostului fundaș Ionuț Rada (37 de ani), fotbalist care a evoluat, printre altele, la Craiova, Rapid, FCSB și CFR Cluj. Rada i-a reproșat lui Dan Petrescu faptul că nu-l mai folosește deloc pe George Țucudean, golgeterul echipei din ultimele două sezoane, și a criticat conducerea pentru neplata salariilor restante către jucători. 

„Este rușinos că s-a ajuns ca o echipă care face atâtea puncte în Europa să fie din nou amenințată de întârzierea plății salariilor.

Țucudean a fost golgheterul echipei doi ani, a fost la națională și acum pleacă pe ușa din dos. Conducerea și antrenorul s-au văzut cu sacii-n căruță și apoi nu l-au mai respectat pe Țucudean. Nu asa îi arăți respect unui jucător, trebuie să îl înțelegi atunci când traversează o perioadă grea în viața personală.

E ciudat să nu ții un atacant precum Țucudean, în condițiile în care finalul de campionat va fi foarte greu”, a spus Ionuț Rada, la Pro X. 

Probleme tot mai mari la CFR Cluj

După eșecul suferit de CFR cu Craiova, scor 2-3, Dan Petrescu a oferit o declarație enigmatică: „Au fost ceva probleme săptămâna asta și s-au văzut. Au fost probleme interne”. A urmat o săptămână de tăcere, ruptă de Djokovic, unul dintre liderii vestiarului. 

„E un pic de turbulență în birouri și ne afectează și pe noi. Știți și voi cum este dacă nu ești plătit la zi. Jucătorii sunt afectați, dar sper să dăm tot ce avem în următoarele 3-4 săptămâni, apoi să ne punem la masă și să negociem. Probabil la Craiova este mai multă liniște, de asta sunt primii”, a declarat și Damjan Djokovic, la Look Sport. 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR CLUJ. Mihai Bobonete, replică acidă pentru Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor!”

CFR Cluj se sabotează singură?! Teoria lui Basarab Panduru: „Când n-ai salarii și prime, toate lumea e cu miozite, cu dureri”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Iulie 2020, 10:56

Hai să vorbim discuții. Ce știe Rada de starea de sănătate a lui Țucu? Ce știe Rada de forma lui fizică? Cum poate să zică ca a plecat pe ușa din dos când Țucu nu vrea să-și prelungească contractul? Ziariștii ploii de ce nu-l întreabă direct pe Țucu care-i treaba? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pirucul
pirucul  •  06 Iulie 2020, 22:00
Postat de sergentu72 pe 06 Iulie 2020, 17:13

Bah gogule, te bagi ca musca-n lapte (ca sa nu zic altfel), pai se referea la U.Cluj desteptule

si totusi cu fiind fan craiocva cu ce echipa tii? sau iti este rusine cu adevarul ca santeti frati cu steaua si dinamo doar ca nascuti dupa 65-70 de4 ani.

mosierul
mosierul  •  06 Iulie 2020, 20:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

...ești o oaie deșteaptă prăzarule..!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close