FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-0

CFR Cluj, schimbare radicală de strategie » Anunțul făcut după egalul cu Farul: „Nu mai repetăm greșelile din trecut”

Ardelenii sunt aproape de cel de-al cincilea titlu la rând, dar se gândesc la o schimbare de strategie / Sursă foto: Facebook @ CFR Cluj
Ardelenii sunt aproape de cel de-al cincilea titlu la rând, dar se gândesc la o schimbare de strategie / Sursă foto: Facebook @ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 07:39 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 09:23

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre remiza înregistrată de campioana en-titre cu Farul Constanța, scor 0-0, în etapa secundă din play-off.

Oficialul a lăudat jocul echipei sale, dar și pe Dan Petrescu pentru modul în care a pregătit partida de la Ovidiu. Balaj a comentat și șansele echipei la titlu în lupta în doi cu FCSB.

Meciul cu Farul a stabilit o premieră la CFR » Petrescu: „N-aveam pe cine să schimb”
Farul - CFR Cluj 0-0
Meciul cu Farul a stabilit o premieră la CFR » Petrescu: „N-aveam pe cine să schimb”

Cristi Balaj: „Nu întâmplător i-a fost frică lui Dan Petrescu de acest meci”

„Am fi fost mai fericiți dacă am fi câștigat. Suntem mulțumiți de joc. Am creat presiune. Am fost prezenți în suprafața de pedeapsă adversă. Au avut și ei ocazii, dar au apărut în urma greșelilor noastre, o neînțelegere între Boateng și Yuri. Sunt mulțumit de joc. Am jucat mult mai bine decât anul trecut când am câștigat nemeritat.

Dacă azi am fi înscris, nu am fi fost surprinși. E un rezultat pe care nu multe echipe îl vor obține la Constanța. 

Îi felicit pe Hagi, pe Popescu, dar nu pot să nu îl felicit și pe Dan Petrescu pentru că a pregătit partida foarte bine. Înțelegeți acum de ce am afirmat că se joacă în continuare campionatul. Câștigătoarea campionatului e încă necunoscută. Nu întâmplător i-a fost frică lui Dan Petrescu de acest meci”, a mărturisit Balaj, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Am avut ocazii prin Deac, prin Debeljuh. Au fost câteva situații pe care trebuia să ne concentrăm mai mult și să le finalizăm diferit. Am întâlnit o echipă excelentă. Greu vor lua ceilalți puncte, chiar și FCSB. Avem prima șansă, depinde de noi. Suntem în continuare preocupați, nu îngrijorați. Ne pregătim, suntem serioși, respectăm adversarul.

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Cristi Balaj: „Încercăm să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în trecut”

Președintele „feroviarilor” a oferit detalii și despre strategia pe care CFR Cluj o pune la cale pentru următoarele sezoane, una în care-și propune să se bazeze mai mult pe fotbaliști tineri.

„Există tineri pe care ne vom baza și pe care vom încerca să îi creștem, dar se va face în raport cu creșterea performanței. Vom încerca să aducem jucători titulari, niciodată rezerve. E păcat că echipele românești nu au reușit să beneficieze de intrarea directă în grupele competițiilor europene. Motivul este faptul că nu a existat și o preocupare de a ne califica, de a acumula puncte.

Încercăm să nu mai facem greșelile care s-au făcut în trecut. Vom aduce jucători de calitate pe care să îi folosim și să îi vindem mai departe, dar și jucători pe care să îi creștem, să îi împrumutăm și să îi aducem la echipă, așa cum a fost și Petrila”, a declarat Cristi Balaj.

Citește și alte știri de actualitate: 

Meciul cu Farul a stabilit o premieră la CFR » Petrescu: „N-aveam pe cine să schimb”

Dan Petrescu, după ce s-a împiedicat de Hagi: „E incredibil ce pățim!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (13)
doubleti
doubleti  •  20 Martie 2022, 16:30
Postat de ali.bec pe 20 Martie 2022, 10:35

Dar la FîCîSîBî e bine așa?

Ce treaba am eu cu fcsb?

doubleti
doubleti  •  20 Martie 2022, 16:29
Postat de steaua1986. pe 20 Martie 2022, 10:11

Nu există nici „întro”. Există numai „într-o„, cu cratimă Nu există nici „întrun”, dar există „într-un„, cu cratimă.

Scuze, ai dreptate cu privire la "intr-o" si "intr-una". M-a luat valul. Acestea fac exceptie de la ultima regula privind scrierea cu cratima. Dar, "intradevar" se poate scrie si cu si fara cratima, ca de aici plecasem cu observatia. Eu oricum le scriu cu cratima ca asa m-am invatat.

florianveress
florianveress  •  20 Martie 2022, 11:43

Are dreptate Balaj, e un rezultat pe care nu multe echipe îl vor obține la Constanța! Doar fc fcsb sa va câștiga acolo, omenosul știe de ce!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează