FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a luat decizia! Acționarul a anunțat dacă echipa se prezintă la meciul cu FC Argeș: „Asta este”

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan etapa trecută, scor 1-2
CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan etapa trecută, scor 1-2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 11:05 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 11:18

CFR Cluj, prin vocea acționarului Ștefan Gadola, a anunțat că se va prezenta la meciul cu FC Argeș din etapa următoare a Ligii 1.

  • Meciul dintre FC Argeș și CFR Cluj, din etapa #9 a Ligii 1, este programat duminică, 8 noiembrie, de la ora 18:00;

La finalul meciului din etapa trecută, pierdut cu Gaz Metan (scor 1-2), finanțatorul campioanei, Neluțu Varga, a declarat că echipa sa nu se va prezenta la meciul cu FC Argeș. Ardelenii au fost nemulțumiți de greșelile de arbitraj din acea partidă, dar apele par să se fi calmat între timp. 

CFR Cluj s-a răzgândit

Într-o intervenție la PRO X, Ștefan Gadola a dezvăluit că CFR se va prezenta la meciul din etapa 9. „Echipa va merge la Argeș. Mergem să jucăm. Asta este, fotbalul se joacă pe teren”.

Acționarul a continuat, declarând că CFR țintește al patrulea titlu consecutiv: „Vrem iarăși să câștigăm campionatul. Este clar, asta se dorește. Mă bucur că există echipe cu care să ne batem, cu care să luptăm pe teren. Meciul de la Cluj, cu Gaz Metan, a alimentat foarte mult greșelile de arbitraj și ideea de conspirație împotriva noastră, dar fotbalul trebuie să se joace pe teren”.

Ce a nemulțumit-o pe CFR Cluj

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „clujenii” au marcat prin Costache, după o centrare a lui Ciprian Deac, însă golul a fost anulat de „centralul” George Găman, pe motiv de ofsaid. Mircea Orbuleț, tușierul de pe acea parte, a semnalizat - cu întârziere - ofsaid la Costache. Din ce s-a văzut însă pe reluările TV, asistentul a semnalizat greșit. Detalii AICI!

La finalul meciului, patronul Neluțu Varga, extrem de nervos, a avut o intervenție în direct la TV: „Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri!”, a spus acesta. 

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu 

VIDEO. Dan Petrescu, conferință înaintea partidei cu AS Roma

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Accidentare de ultim moment la Roma! CFR scapă de un jucător crescut de La Masia

Italienii, prinși în ofsaid » Cum au „măcelărit” posibila echipă de start a lui CFR Cluj cu AS Roma: Arlauskis și Bordeianu, titulari :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ciollo
ciollo  •  04 Noiembrie 2020, 16:17
Postat de Razvan Mihailescu pe 04 Noiembrie 2020, 12:30

Se putea și fără circul de după meciul cu Mediaș, Petrescu deja ii inervant pt. toți, inclusiv pt. suporterii cfr-isti, eu mi as dorii ca echipa asta sa dispară, prea mulți *** din conducere care se dau mari dar nu știi cine sunt. Ne am cam scârbit de cfr

Te-ai cam scarbit de CFR? Adevarul este ca si noi, in Ardeal ne-am cam scarbit de fomisti si nesimtiti ca voi.

ciollo
ciollo  •  04 Noiembrie 2020, 16:13

Eu imi doresc atat, mos ramolit (oricum am mai multi ani decat ai putut tu trai in viata asta); CFR sa treaca intrun campionat serios (Austria, Ungaria, Polonia, Moldova) si sa scape de *** din sud, sa lase loc olgutei sau ciobanului la titlu si sa nu mai aud de ioanitoaia, buzarin, naum si toti giambasii din regat. Nu doresc sa mai vomit niciodata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  04 Noiembrie 2020, 13:51

Se fac eforturi disperate, pt ca acest campionat sa fie cistigat de prazari. Politicul are un rol esential in aceasta mirsavie. Campionatul de fotbal editia 2020-2021, CAMPIONATUL FURAT!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează