INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ

Italienii, prinși în ofsaid » Cum au „măcelărit” posibila echipă de start a lui CFR Cluj cu AS Roma: Arlauskis și Bordeianu, titulari :)

CFR Cluj a remizat în ultimul meci din grupe, 1-1 cu Young Boys
CFR Cluj a remizat în ultimul meci din grupe, 1-1 cu Young Boys

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 07:56 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 11:09

CFR Cluj se pregătește de meciul cu AS Roma, din a treia etapă a grupelor Europa League. Antrenorul Dan Petrescu are bătăi mari de cap în alcătuirea echipei de start, însă jurnaliștii italieni i-au sărit în ajutor cu niște „transferuri”.

  • Meciul AS Roma - CFR Cluj, programat joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, va putea fi urmărit pe GSP.ro în format liveTEXT;

Publicația tuttomercatoweb a încercat să intuiască echipele de start de la toate meciurile echipelor din Italia din competițiile europene, însă a gafat flagrant când a venit vorba de posibila garnitură de start a celor de la CFR Cluj.

I-au introdus pe Giedrius Arlauskis, Kevin Boli, Mihai Bordeianu și Andrei Peteleu, toți plecați de la CFR, dar și pe Andrei Burcă și Mike Cestor, indisponibili din cauza problemelor medicale! Mai mult de jumătate din echipă, greșită.

Cum arată echipele de start ale tuttomercatoweb pentru AS Roma - CFR Cluj

AS Roma (3-4-2-1): Pau Lopez - Fazio, Kumbulla, Jesus - Karsdorp, Villar, Cristante, Bruno Peres - Mkhitaryan, Pedro - Borja Mayoral

CFR Cluj (5-3-2): Arlauskis - Peteleu, Burca, Boli, Cestor, Camora - Bordeianu, Djokovic, Păun - Omrani, Deac

Arlauskis evoluează în prezent la Al-Shabab, Peteleu în Republica Moldova, la Sheriff, Boli la Samsunspor și Bordeianu la Al-Qadisiyah, în timp ce Andrei Burcă este infectat cu COVID-19, iar Mike Cestor a suferit o accidentare la tendonul lui Ahile.

VIDEO. Dan Petrescu, conferință înaintea partidei cu AS Roma

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Decizia finală anunțată în această seară de Dan Petrescu: „E prima oară când zic asta, de când sunt în fotbal” + reacție după dezvăluirile GSP

De-acolo a început totul! Momentul în care Dan Petrescu a fost pus la zid de patron și aproape demis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 Noiembrie 2020, 09:58

In ziua de azi nici macar nu trebuie sa fii f destept ca sa fii jurnalist. Ai atatea surse de informare incat e innaceptabil sa gresesti in halul asta. Pana la urma pe flashscore daca intrau si verificau ultimele line-up-uri , tot nu greseau asa.

dart
dart  •  04 Noiembrie 2020, 09:48

Voi vorbiti? La Fc Botosani - UTA in preview-ul meciului ati dat echipele probabile in match box si in format text. 1 la mana echipele nu erau aceleasi in match box si in format text si 2 la mana, ati reusit sa macelariti ambele echipe in ambele formate. PENIBILI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează