FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Decizia finală anunțată în această seară de Dan Petrescu: „E prima oară când zic asta, de când sunt în fotbal” + reacție după dezvăluirile GSP

Dan Petrescu pare să fi revenit la sentimente mai bune vizavi de plecarea de la CFR Cluj
Dan Petrescu pare să fi revenit la sentimente mai bune vizavi de plecarea de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 20:52 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 22:20

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a susținut astăzi o conferință de presă, înainte ca delegația campioanei să plece spre Italia, acolo unde ardelenii o vor înfrunta pe AS Roma în grupele Europa League.

„Bursucul” a vorbit pe larg despre tensiunile imense apărute în club după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, 1-2. Dacă duminică seara părea decis să o părăsească pe CFR Cluj, declarațiile lui Petrescu s-au mai domolit. Acum, antrenorul campioanei spune că speră să-și ducă la capăt contractul, dar că-și va lua totuși o pauză de câteva zile după meciul cu FC Argeș de duminica viitoare. 

Dan Petrescu: „Sper să-mi duc contractul la capăt”

Am spus că am nevoie de o pauză și asta e realitatea. Eu chiar am nevoie de o pauză. E prima oară când zic asta, de când sunt în fotbal. S-au adunat prea multe. E clar că CFR Cluj a luat trei campionate la rând și că toți își doresc ca altcineva să mai câștige titlul. Această presiune care e pe noi, pe ambele fronturi, m-a făcut să declar ce-am declarat. Nu regret, asta e realitatea.

Chiar am nevoie de o pauză și după meciul cu FC Argeș îmi iau una de cinci-șase zile. O să mă gândesc ce e mai bine pentru mine și pentru club. Dar mai am un an și jumătate de contract, sper să-l duc la capăt”, a afirmat Dan Petrescu, la conferința de presă de astăzi. 

  • În perioada în care Petrescu intenționează să-și ia un „mini-concediu”, toate competițiile vor fi întrerupte pentru două săptămâni, pauza fiind prilejuită de meciurile României din Liga Națiunilor.

Dan Petrescu, după dezvăluirile Gazetei: „Nu m-am certat niciodată cu patronul”

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor a scris despre relația tot mai rece dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj. În cadrul conferinței de azi, Petrescu și-a spus punctul de vedere pe subiect. 

„Vreau să spun că eu nu m-am certat niciodată cu patronul, pentru că nu am avut de ce. El este patron, eu sunt antrenor. Să nu uităm că el a venit după mine, iar dacă există divergențe, sunt între mine și toți de la club. Așa e normal într-o familie, dar eu cu patronul nu m-am certat. După meciul cu Mediaș, am fost foarte nervos pentru ce am văzut pe teren, în primul rând. În al doilea rând, pentru felul în care am fost arbitrați”, a mai spus Petrescu.

VIDEO Dan Petrescu, totul despre problemele de la CFR Cluj 

Dan Petrescu, despre meciul cu AS Roma: „Nu vreau să-i las acum pe jucători”

Avem probleme de lot. Doar 14 sau 15 jucători sunt pregătiți de meciul cu Roma. Va fi un joc cu 15 gladiatori și nu aș vrea să-i las acum pe jucători. Au nevoie de mine. Sper că după meciul cu FC Argeș să îmi încarc bateriile și să nu mai dau satisfacție adversarilor care se gândesc că, dacă voi pleca, CFR va fi mai slabă. Sper să îmi duc contractul până la capăt - Dan Petrescu

PERFORMANȚELE LUI DAN PETRESCU LA CFR CLUJ

  • a câștigat 3 titluri de campion
  • s-a calificat de două ori în grupele Europa League
  • a dus echipa în primăvara europeană în sezonul precedent, unde CFR a fost eliminată de Sevilla

Andrei Burcă are COVID-19, ratează „șocul” cu AS Roma

Andrei Burcă (27 de ani), fundașul central al lui CFR Cluj, este pozitiv la coronavirus. Informația a fost confirmată pentru GSP.ro de surse din cadrul clubului.

Vestea vine cum nu se poate mai prost pentru campioana României, întrucât alți doi stoperi, Vinicius și Cestor, sunt indisponibili din cauza unor accidentări. În acest moment, Ciobotariu este singurul fundaș central valid din lotul „feroviarilor”.

Declarații mult mai calme față de „iureșul” de după meciul cu Gaz Metan

Pe un ton mult mai vehement, Dan Petrescu a amenințat, imediat după înfrângerea cu Gaz Metan, că e hotărât să plece de la CFR Cluj. „Nu vreau să mai stau la echipă după meciul cu Roma. Nu mai pot! Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau să iau o pauză și eu, că nu mai pot! Să vină cineva să facă față la tot ce e aici, nu doar arbitrajul, sunt și alte probleme. Nu are rost să mai venim pe la meciuri. Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Eu nu mai pot, să vină altcineva să facă performanță. Dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?!”, spunea „Bursucul” duminică. 

În contractul dintre CFR și Petrescu există o clauză de reziliere de 2 milioane de euro! El mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2022. 

CFR Cluj - Gaz Metan 1-2 // VIDEO  Costin Curelea: „Doar ghinionul a făcut să nu înscriem”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Neluțu Varga nu-l mai suportă pe Dan Petrescu » Detalii explozive din viesparul de la CFR Cluj

EXCLUSIV De-acolo a început totul! Momentul în care Dan Petrescu a fost pus la zid de patron și aproape demis

EXCLUSIV Situație ingrată pentru CFR Cluj » Un fotbalist esențial al campioanei, infectat cu COVID-19

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (58)
donthejohn
donthejohn  •  04 Noiembrie 2020, 14:55
Postat de adriann_ pe 04 Noiembrie 2020, 02:05

Sarmane amarat, tu esti fix ca becali, proclami ca esti un invingator de pe locul 5, in vreme ce o tara intreaga rade de tine :))) Asa a fost si aseara, bietii postaci becalisti cu toate clonele lor au fost umiliti salbatic, dezumanizant, pe scurt cum le place lor :))) Au plecat plangand, la comanda. Cum o sa faci si tu acum :))) MAAAAAA FRAIEREEE, LOCUL 5 MAAAAAA. OUT DIN EUROPA LEAGUE INAINTE E PLAY-OFF-UL PENTRU GRUPE. UMILINTA, NUMELE TAU E FCSB, E BECALI SI DESIGUR E RANDOOM. :))) "FCSB R. BECALI" ASA O CHEAMA PE UMILINTA MAI NOU :))))

***,ai stat vreo 2 ore pana sa imi raspunzi si crezi ca nu te-am vazut? clona fc r se desfiinteaza si o sa dispari si tu de pe gsp. Steaua este numarul 1 in romania si acum este la doar 3 punctulete si de primul loc. castigam campionatul la pas. inca o data*** ca ai stat 2 ore sa imi dai reply,crezand ca nu o sa iti mai dau eu reply. nu-i stres,te-am umilit. asa cum si clona fc r o sa fie desfiintata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  04 Noiembrie 2020, 14:28
Postat de sala_dalles pe 04 Noiembrie 2020, 06:43

Demagogu ! Comunismul cind steaua si dinamo jucau semifinals finale sau castigat cupe europene si alimentary nationala care califica nationale la mondiale sau europene e istorie ! E capitalism democrat romanesc adica nimic . La vara pregatitiva de cupa balcanica ! Hei rup !

Ce cupa europeana a castigat Dinamo fraier?.Steaua si Dinamo dadeau jucatori la nationala furati de la alte echipe mai prostovane. Nici 10 la suta din trofeele castigate in Romania nu sunt pe bune.Restul au fost obtinute prin furt cu arbitrii si PCR.

the.fixer
the.fixer  •  04 Noiembrie 2020, 11:13
Postat de sala_dalles pe 04 Noiembrie 2020, 08:45

E ziar de sport demagogule dar stai linistit il ai pe johannis acum ca tot te referi la libertate ! Ia o cu paine !

Pai tu ai libertate in Seattle? :))))) dema- Gogule

Vezi toate comentariile (58)
Comentează