LIGA 1  ·  CFR CLUJ

CFR Cluj se sabotează singură?! Basarab Panduru: „Așa e când n-ai salarii și prime, toată lumea e cu miozite, cu dureri”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 11:28 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 14:23

CFR Cluj a făcut egal cu Astra, 2-2, și a ajuns la două meciuri fără victorie, pierzând locul 1 în Liga 1, în detrimentul Craiovei.

Basarab Panduru a analizat situația de la formația antrenată de Dan Petrescu și a declarat că problemele financiare și restanțele salariale îi fac pe jucători să nu dea cel mai bun randament.

„Nu pentru că nu ești plătit iei goluri. Astea sunt probleme care se văd la antrenamente, în comportamentul jucătorilor. Eu am mai discutat despre lucrurile astea. Când te duci la antrenament şi eşti întrebat «Mister, când ne luăm banii?», știi că nu-ți mai faci antrenamentul cum trebuie. Mâine tot aşa, poimâine tot aşa şi peste trei săptămâni te întrebi de ce ai ajuns aşa.

În fotbalul românesc, forța totală o ai când salariile şi primele sunt la zi. Atunci, toţi jucătorii se roagă să-i bagi în echipă. Când n-ai salarii, n-ai prime, toată lumea e cu miozite, cu dureri d-astea, pe care nu ai cum să le controlezi. Ajungi aici, la cinci goluri în două meciuri. E ceva inimaginabil”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Au fost ceva probleme săptămâna asta și s-au văzut. Au fost probleme interne. E un pic de turbulență în birouri și ne afectează și pe noi. Știți și voi cum este dacă nu ești plătit la zi. Jucătorii sunt afectați
Damjan Djokovic 

VIDEO Dan Petrescu: „Presiunea a fost prea mare poate şi s-a ratat incredibil de mult"

 FOTO. Imagini tari de la Astra – CFR Cluj

Clasamentul din Liga 1:

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:„În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat!” Ce s-a întâmplat între Anna Lesko și George Piștereanu
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1