FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Ce îl deranjează pe Edi Iordănescu în play-off: „Bag mâna în foc!”

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, consideră că de la introducerea sistemului play-off/out în Liga 1 (2015) s-au înmulțit suspiciunile.
Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, consideră că de la introducerea sistemului play-off/out în Liga 1 (2015) s-au înmulțit suspiciunile.

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 17:47 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 18:06

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, consideră că de la introducerea sistemului play-off/out în Liga 1 (2015) s-au înmulțit suspiciunile.

  • Concret, în actualul play-off s-a speculat că FCSB ar avea doi „prieteni”: FC Botoșani și Academica Clinceni, în vreme ce „aliatul” lui CFR Cluj ar fi Sepsi.
  • CFR Cluj și Sepsi se înfruntă luni, de la ora 19:00, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Telekom Sport 1, Look Sport+ și Digi Sport 1.

Edi Iordănescu: „CFR Cluj joacă toate meciurile la 100%!”

„Cu toate că eu cred ca sistemul play-off/out este unul bun, sunt și aspecte negative, unul dintre ele ar fi că apar diferite suspiciuni. Pentru că sunt echipe care intră în play-off și nu au șanse la prea multe, și atunci, fie că lasă garda jos într-un mod voit sau nevoit, poate și pentru că e o relaxare sau o automulțumire, ies suspiciuni. 

Eu nu am dovezi în sensul asta și nu pot să mă pronunț. Ceea ce pot să spun e că bag mâna în foc pentru tot ceea ce facem noi. Va spun cu mâna pe inimă că noi ne jucăm toate meciurile la capacitate maximă și nu am simțit niciodată din partea adversarilor o neimplicare. Pentru ce fac ceilalți nu vreau să bag mâna în foc, pentru că nu vreau să risc în niciun fel, asta nu înseamnă că acuz pe cineva”, a declarat Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

Edi Iordănescu, declarații înaintea meciului CFR Cluj - Sepsi

Cum arată lupta pentru titlu în Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Negoiță a fost ca un tată, Anghelache mi-a dat forță!” » Senegalezul Pape N'Daw s-a făcut agent și vrea să aducă jucători la Dinamo: „Contactați-mă!”

Panduru a dezvăluit mutarea momentului în Liga 1: „Vor să dea «bomba»!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1001887383175988
Gorneanu George  •  09 Mai 2021, 08:27

Se referă la meciul Cfr-Sepsi?? Dacă urmărești o statistică Botosani a mai bătut Fcsb "puțin" dar a mai bătut Sepsi e sclavul umilitor și recunoscător sefului nici o victorie in meciurile cu stăpânul

dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  09 Mai 2021, 08:24

sepsi este o echipa cuminte cand intalneste echipa din cluj.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  09 Mai 2021, 07:54

Ha ha ha ... inteligentza nu a fost niociodata un atu in familia lui ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează