FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

CFR CLUJ - SEPSI. Criză pentru Ciprian Deac! Al doilea meci la rând în care „decarul” clujenilor ratează un penalty

Ciprian Deac (34 de ani, mijlocaș ofensiv) a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 56 al meciului CFR Cluj - Sepsi.
Ciprian Deac (34 de ani, mijlocaș ofensiv) a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 56 al meciului CFR Cluj - Sepsi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 22:18 / Actualizat duminica, 30 august 2020 12:13

Ciprian Deac (34 de ani, mijlocaș ofensiv) a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 56 al meciului CFR Cluj - Sepsi.

„Decarul” clujenilor a trimis balonul în bară. Ratarea lui Deac vine la doar de 3 zile după meciul CFR-ului cu Dinamo Zagreb din turul I preliminar al Ligii Campionilor, 2-2, 5-6 d.pen.

Ciprian Deac, al doilea penalty ratat într-o săptămână

Contra croaților, la scorul de 0-1, Deac nu a reușit să introducă mingea în poartă de la punctul cu var în timpul efectiv de joc. Duelul a ajuns în final la penalty-uri, iar Ciprian Deac nu a mai vrut să execute, potrivit afirmațiilor făcute de Dan Petrescu.

Totuși, Deac a fost nevoit să bată din nou un penalty, întrucât prima serie de 5 penalty-uri fusese completată. Mijlocașul a punctat, însă CFR a fost în cele din urmă eliminată din Ligă.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Întâlnire pe fugă între Cortacero și fanii-acționari, la Săftica! Primul reproș al suporterilor

Dan Petrescu, criză de nervi ratată de camerele TV: „Tăceți naibii! Vă auziți doar voi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  30 August 2020, 16:00

Dacă la 2 ratate este "drama" sunt curios ce spuneați la 5 parazitilor

883135188391540
Popa Corneliu  •  30 August 2020, 12:28

Il salveaza Radoi! Cand era in mare forma, Deac, nu era selectionat! Acum, cand se vede ca este in scadere de forma si concentrare, dl Radoi, ca sa-i faca in ciuda lu' "nasu'", nu-l convoaca pe Man! Ce sa-l vanda pe euroi multi? Se supara "tata Dancu" si Habarnam Burleanu! In fiecare dimineata "intru pe GSP", curios nevoie mare, sa vad ce fack news-uri se mai inventeaza pe... platformele "Telekom, GSP, Digi.hun, Look Tv si Prosport (sportX), impotriva oierului G. Becali si... "interviurile pompoase", pline de injuraturi la adresa oierului cu fostii jucatori de performanta de la UM 02301, a comandantului Talpanica!

sibelius
sibelius  •  30 August 2020, 10:55
Postat de ctbilu pe 30 August 2020, 08:43

" Și arbitrajul, prea ușor s-au dat lovituri libere, cred că au fost 40! CFR au jucători de talie, forță, nu te lasă să respiri, poate de aceea am jucat slab, dar e un punct important,” a declarat secundul lui Sepsi, Robert Ilyes, după meci. " Iata ce spuneam...

Adica numai voi aveti voie sa-i furati?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează