LIGA CAMPIONILOR  ·  CFR CLUJ

Dan Petrescu, criză de nervi ratată de camerele TV: „Tăceți naibii! Vă auziți doar voi”

Dan Petrescu a trăit meciul într-o tensiune maximă. În repriza secundă și-a vărsat nervii pe cei prezenți în tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu.” +50 FOTO
Dan Petrescu a trăit meciul într-o tensiune maximă. În repriza secundă și-a vărsat nervii pe cei prezenți în tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu.”

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 01:15 / Actualizat joi, 27 august 2020 22:52

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Dan Petrescu a trăit meciul într-o tensiune maximă. În repriza secundă și-a vărsat nervii pe cei prezenți în tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu.”

Repriza a doua și finalul timpului regulamentar a întins nervii la maximum în tabăra ardelenilor. Țipau și dădeau indicații și un om de la tribuna oficială, și rezervele, și jucătorii din afara lotului, de la tribuna a II-a. Urlete, galerie, vacarm. 

La un moment dat, pe Dan Petrescu l-au lăsat nervii. „Tăceți naibii! Noi suntem pe teren și vă auziți doar voi! Noi nu ne mai înțelegem între noi”, a strigat antrenorul.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR - Dinamo Zagreb:

+51 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb:Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât, pe 9 septembrie, un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1