INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, criză de nervi ratată de camerele TV: „Tăceți naibii! Vă auziți doar voi”

Dan Petrescu a trăit meciul într-o tensiune maximă. În repriza secundă și-a vărsat nervii pe cei prezenți în tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu.” +49   FOTO
Dan Petrescu a trăit meciul într-o tensiune maximă. În repriza secundă și-a vărsat nervii pe cei prezenți în tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu.”

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 01:15 / Actualizat joi, 27 august 2020 22:52

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Dan Petrescu a trăit meciul într-o tensiune maximă. În repriza secundă și-a vărsat nervii pe cei prezenți în tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu.”

Repriza a doua și finalul timpului regulamentar a întins nervii la maximum în tabăra ardelenilor. Țipau și dădeau indicații și un om de la tribuna oficială, și rezervele, și jucătorii din afara lotului, de la tribuna a II-a. Urlete, galerie, vacarm. 

La un moment dat, pe Dan Petrescu l-au lăsat nervii. „Tăceți naibii! Noi suntem pe teren și vă auziți doar voi! Noi nu ne mai înțelegem între noi”, a strigat antrenorul.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR - Dinamo Zagreb:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb:

EXCLUSIV Pleacă de la CFR Cluj, după ce a ratat penalty-ul decisiv! Unde îl trimite Petrescu pe Golofca

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Bălgrădean! Ce a postat imediat după eliminarea campioanei din Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează