INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). EXCLUSIV Pleacă de la CFR Cluj, după ce a ratat un penalty decisiv! Unde îl trimite Petrescu pe Golofca

Cătălin Golofca (30 de ani), omul care ar fi adus calificarea, dacă și-ar fi trasformat lovitura de pedeapsă, va fi împrumutat la FC Voluntari. +49   FOTO
Cătălin Golofca (30 de ani), omul care ar fi adus calificarea, dacă și-ar fi trasformat lovitura de pedeapsă, va fi împrumutat la FC Voluntari.

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 00:55 / Actualizat joi, 27 august 2020 22:52

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Cătălin Golofca (30 de ani), omul care putea aduce calificarea, dacă ar fi transformat penalty-ul la 4-4, va fi împrumutat la FC Voluntari. 

Cătălin Golofca a avut șansa să devină erou în această seară. La scorul de 4-4 în timpul loviturilor de departajare, cu o ratare din partea croaților, mijlocașul adus de la Botoșani putea duce CFR Cluj în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. A avut calificarea în gheată, însă a ratat, iar aceasta ar putea fi ultima atingere de balon în tricoul campioanei, în acest sezon. 

Golofca merge la Voluntari

De la 1 septembrie, Golofca va merge sub formă de împrumut la FC Voluntari, acolo unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Mihai Teja. Cele două grupări s-au înțeles zilele trecute, informează surse din cadrul echipei ilfovene, pentru GSP.ro.

Tot la FC Voluntari a fost împrumutat până la finalul sezonului și Sebastian Mailat (22 de ani). 

„Dacă Golofca dădea gol, eram mari toți. Golofca a ratat, iar acum suntem nimeni toți. Meritam mai mult. Din păcate, ceilalți au refuzat și a căzut presiunea pe Golofca”
- Dan Petrescu

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo Zagreb

+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Bălgrădean! Ce a postat imediat după eliminarea campioanei din Liga Campionilor

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). Dan Petrescu acuză lipsa de curaj a jucătorilor: „Alegerile au fost simple la penalty-uri. Doar ei au vrut să bată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  27 August 2020, 20:57
Postat de Titi Suru pe 27 August 2020, 16:25

bine franare ... cfr cu tot cu autobuz nu face 15 meleoane!! .iar campionatele le castigati de obicei .. cu arbitri !!

amice.... esti *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mirel
mirel  •  27 August 2020, 18:06

De vina pentru ratarea calificarii nu este nici Golofca, nici Balgradean, nici Boli, nici Deac, nici vreun alt jucator de la CFR Cluj. De vina este antrenorul Dan Petrescu. Cum poti veni in fata jurnalistilor cu o declaratie de presa in care afirmi ca au existat jucatori care nu au vrut sa execute lovituri de la 11m? O calificare care se disputa intr-o singura mansa trebuie pregatita luand in considerare si executarea loviturilor de departajare. Lista cu numele executantilor si ordinea in care acestia executa loviturile de la 11m trebuiau stabilite inainte de inceperea meciului. Ea se putea modifica doar daca unul dintre executanti se accidenta in timpul meciului. Antrenorii mari desemneaza drept al cincilea executant pe jucatorul care executa in mod frecvent aceste lovituri de la 11m. In cazul nostru era Deac. Probabilitate ca acesta sa rateze o a doua lovitura de pedeapsa in acelasi meci era foarte mica. Dan Petrescu a desemnat un jucator fara meciuri in picioare (Golofca) care nu e specialist in executarea acestor lovituri. Concluzia mea: de vina este antrenorul Dan Petrescu care nu a pregatit in mod profesionist executarea loviturilor de departajare.

loko1
loko1  •  27 August 2020, 17:04
Postat de Lazar Ionut pe 27 August 2020, 15:31

Dar de ce trebuie sa plece de la echipa daca o ratat?... ar trebuie felicitat pentru ca o avut sange in vene sa mearga sa execute si ar trebuii sa plece aia care au refuzat...acolo trebuia sa mearga Deac sa execute ca are experienta... numa ca daca mergea Deac si rata pleca Dan Petrescu, asa mai bine o cazut presiunea pe Golofca si pleaca de la echipa... daca asa se pune problema ar trebuii sa plece si Balgradean ca le-o facut cadou 2 mingi!! ;-) dar ce sa faci asa ii la noi... :-(

Unde să plece sfântul Bălgreudan,că nu mai are loc pe careta de muncă,si cam pe toate lea vîndut meciuri.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează