INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). Dan Petrescu, furios pe jucătorii fricoși: „Plec data viitoare! Doar ei au vrut să bată penalty-uri, restul au refuzat!”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, spune că jucătorilor săi le-a fost teamă să execute loviturile de departajare și acuză lotul subțire. +49   FOTO
Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, spune că jucătorilor săi le-a fost teamă să execute loviturile de departajare și acuză lotul subțire.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 20:27 / Actualizat joi, 27 august 2020 00:51

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, spune că jucătorilor săi le-a fost teamă să execute loviturile de departajare și acuză lotul subțire.

„Dezamăgirea e și mai mare că am pierdut așa. Nu am câștigat niciun meci la penalty-uri în cariera mea de antrenor. Plec când mai ajung la penalty-uri, nu are rost. Alegerile de la penalty au fost simple, pentru că ceilalți nu au vrut să bată. Doar ei au vrut! Deac a trebuit până la urmă...

Pentru mine ăsta era obiectivul de la început, să ajung în grupele Europa League. Să vedem acum următorul adversar, să vedem dacă vom juca acasă. Era mult mai simplu dacă treceam de Dinamo Zagreb. Dar e o echipă bună, ați văzut ce jucători aveau și pe bancă. Pe noi ne-a avantajat că am jucat într-o singură manșă, trebuie să recunoaștem”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport. 

Debeljuh, remarcatul lui Petrescu

„Nici nu știu cum a putut copilul ăsta, Debeljuh, să joace 120 de minute. El a venit de acasă, fără antrenamente. A jucat foarte bine. Chipciu a făcut ruptură, l-am schimbat la pauză. Mulți jucători cu probleme medicale, am avut soluții puține. 

Pe final aveam nevoie de un jucător de atac care să schimbe soarta. E foarte greu dacă nu cumperi jucători și îi pierzi. Acum mă îngrijorează că vom avea meci peste două zile în campionat. Nu văd cum voi alcătui o echipă acolo”, a mai spus Petrescu. 

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo Zagreb

+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

EXCLUSIV Billel Omrani, superofertă de transfer chiar în ziua meciului! Dan Petrescu e un car de nervi

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Alex Chipciu știe secretul campioanei: „Adversarii zic: «Bă, dar eu am avut ocazii, am controlat jocul!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
Silvio
Silvio  •  27 August 2020, 09:38
Postat de sibelius pe 27 August 2020, 09:31

Deci Boli e varf, nu?

Lasa-i, ca habar n-au tristii ceferistii ce inseamna un capitan adevarat! Pentru ei, e cel care se poate certa mai tare cu arbitrul! Mirel Radoi executa penalty-urile cand juca la Steaua, chiar daca pe teren se aflau jucatori mai tehnici precum Dica. Cadu nu batea penalty-uri? Cum naiba sa te numesti capitan, dar sa te dai la o parte din calea unor astfel de momente? Vinicius are stofa de capitan mai mult decat Cacamora. PENIBIL

sibelius
sibelius  •  27 August 2020, 09:31
Postat de ciollo pe 27 August 2020, 01:34

Vai domnu' silvio. Dar de ce trebuia sa bata Camora penalty-ul? El este fundas si si-a facut datoria. Tu insa te crezi destept dar esti contrariul.

Deci Boli e varf, nu?

Silvio
Silvio  •  27 August 2020, 09:01
Postat de ciollo pe 27 August 2020, 01:34

Vai domnu' silvio. Dar de ce trebuia sa bata Camora penalty-ul? El este fundas si si-a facut datoria. Tu insa te crezi destept dar esti contrariul.

Si Vinicius ce îi? Dar Boli? Până și portarii mai execută penalty-uri mai bine! Ai vrut să pari deștept, dar ai dat cu *** de asfalt!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează