INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Alex Chipciu știe secretul campioanei: „Adversarii zic: «Bă, dar eu am avut ocazii, am controlat jocul!»”

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Alexandru Chipciu (31 de ani) a prefațat înfruntarea cu croații. +33   FOTO
CFR Cluj și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Alexandru Chipciu (31 de ani) a prefațat înfruntarea cu croații.

Articol de , - Publicat marti, 25 august 2020 20:53 / Actualizat marti, 25 august 2020 21:41

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Alexandru Chipciu (31 de ani) a prefațat înfruntarea cu croații. 

  • CFR Cluj - Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, e miercuri, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

Alexandru Chipciu vrea să se impună în acest sezon în echipa multiplei campioane a României. Internaționalul a încercat să ofere cel mai bun fotbal, este liniștit, mai ales că are întreaga familie alături acum, la Cluj Napoca. Fotbalistul de 31 de ani de-abia așteaptă duelul cu Dinamo Zagreb, afirmând că astfel de confruntări îl motivează.

Alexandru Chipciu: „Prefer un meci cu Dinamo, decât pe un teren ca în Malta”

„Ne simțim foarte motivați, acestea sunt meciuri în care vrei să joci, să demonstrezi că ești foarte bun. Momentan, ne gândim doar la Champions League, nu și la Europa League. Băieții au demonstrat anul trecut că au multă valoare, au creat un CFR Cluj foarte puternic.  Nu știu dacă e bine sau e rău că este un singur meci, eliminatoriu. E bine că jucăm acasă. 

Știm că Dinamo Zagreb este o gruparea mai puternic financiar, dar vrem să-i eliminăm pe croați. Adversarul sigur se gândește că este mai bun ca noi, lucru care ne ajută. Suntem foarte motivați. Prefer un meci cu Dinamo Zagreb, pe un teren bun, decât unul ca în Malta, cu Floriana. Și eu când eram copil și mă gândeam că joacă naționala în Malta sau în Feroe, știam că românii bat la 7-8 goluri diferență. Dar lucrurile s-au schimbat, a fost greu pe sintetic, cu brazilieni, cu argentinieni naturalizați", a declarat Chipciu în conferința de presă. 

Chipciu rămâne la CFR Cluj

„Mă simt foarte bine la Cluj, un oraș pe gustul meu, liniștit. Acum, mă voi muta cu toată familia aici. Îmi place mult. Am spus când am venit aici că vreau să fiu o parte din mecanismul acestui club. Fiecare își face treaba lui la CFR Cluj. Bine, toată lumea așteaptă goluri multe, magie, mai știu eu ce... Dar ăștia suntem. Ne batem foarte mult, suntem solizi, luăm greu gol. Iar când îi batem pe adversari, ceilalți spun: «Bă, dar eu am avut ocazii, am controlat jocul!». Dar CFR Cluj câștigă mereu”, a încheiat internaționalul român. 

Am văzut că Mario Camora a devenit cetățean român. Țin minte de când eram la Steaua și antrenor era Mirel Rădoi. Îl plăcea mult, a vrut să-l aducă acolo. E un fotbalist foarte bun, acum depinde de selecționer să-l convoace"
- Alexandru Chipciu 

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. VIDEO Dan Petrescu, conferință incendiară: „Eu sunt prost, nu?! Chiar ar fi normal să fim eliminați de croați!”

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Ce știe Zoran Mamic despre România: „Hagi, Dan Petrescu, Mutu, Steaua”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nicuno
nicuno  •  26 August 2020, 14:54

SUCCES C.F.R.!!! Bateti deseara, ca puteti! Sunteti cei mai buni din Romania! Continuati sa mai faceti minuni, asa cum ati facut si anul trecut! Sunteti minunati, si oamenii minunati fac minuni, mai ales ca acum sunteti obisnuiti sa le faceti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează