FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-1

Răducioiu și Popescu, verdict despre cea mai controversată fază din CFR Cluj - Sepsi + „E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu”

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 10:48 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 10:58

Florin Răducioiu și Gică Popescu au analizat cea mai controversată fază a meciului dintre CFR Cluj și Sepsi, terminat 2-1 pentru trupa lui Dan Petrescu.

În minutul 41, la 1-0 pentru Sepsi, Daniel Bîrligea a căzut în careu, după o intrarea a lui Jonathan Rodriguez, însă arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Dan Petrescu, iureș după victoria cu Sepsi: „M-am săturat! Dacă cei din club nu vorbesc, o fac eu!”
CFR - Sepsi 2-1
Dan Petrescu, iureș după victoria cu Sepsi: „M-am săturat! Dacă cei din club nu vorbesc, o fac eu!”

Gică Popescu și Florin Răducioiu, verdict în cea mai controversată fază din CFR Cluj – Sepsi

După meci, Gică Popescu și Florin Răducioiu au comentat momentul și au căzut de acord: trupa lui Dan Petrescu trebuia să primească penalty.

„Nu ştiu dacă alunecă şi cade înainte Birligea. Dar pare penalty! De ce nu a intervenit VAR-ul?”, a spus Gică Popescu, la PrimaSport.

„Problema e că e un contact înainte de intrarea în careu, după care vine Rodriguez. Care face faultul, atenție! Arbitrul spune că s-a aruncat jucătorul de la CFR Cluj înainte. Dar pare penalty. E la aprecierea arbitrului, dar poate să intervină VAR-ul. Pare penalty! E fault!”, a spus și Răducioiu.

Fostul atacant a vorbit și despre prestația pe care Sepsi o are în play-off.

„E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu. Are deja trei înfrângeri. Nu e motivată și nu are obiectiv. Să nu fim ipocriţi și să spunem că echipa a trântit partida cu CFR. Să nu credem în aşa ceva în 2023”, a spus Răducioiu. 

Acesta a fost completat de Popescu: „Sepsi a făcut multe erori în deplasare. Cum nu am văzut în alt meci. Din lejeritate, din lipsă de concentrare... Când intri neconcentrat la un meci, faci greşeli. Când joci cu CFR, o echipă motivată, e greu”.

Citește și:

Jucătorul CFR-ului dă de pământ cu arbitrul Iulian Călin, după victoria cu Sepsi: „Ăsta nu e penalty? Trebuie să-mi rupă piciorul?!”

CFR Cluj, probleme înaintea derby-ului de titlu cu Farul: „A fost dus la spital, se pare că e grav”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Ernest20
Ernest20  •  17 Aprilie 2023, 11:34
Postat de ceglumabuna pe 16 Aprilie 2023, 12:34

Fara obiectiv ? Cu rapid nu pareau asa :)) cu botosaniul nu erati asa timizi.... numai articole cu botisani echipa a 2a a fcsbului :))) Sepsi este clar echipa cfr ului .. an de an cotizeaza cu puncte pentru cfr .. si asta a fost unul dintre cele mai penibile blaturi ... Eu unul usor-usor ma retrag din liga asta cica superliga :))) Liga politica... liga primarilor si a ministerelor.. cand vad articole pe aici .. ca si csa merita ca arges.. Arges este un lucru rau . Cineva pacaleste sistemul .. si acum voi vreti sa fie pe fata ... Romaniii nu au scoli spitale autostrazi ... dar platesc taxe pentru lovitul basicii ... Ce ma oftica cel mai tare .. este faptul ca nu avem fotbal ... fotbalul era mai fotbal cu borcea cu porumboiu etc.. de cand cu politicieni ... dincu(cfr) castiga arbitrajul nu fotbalul ... am vazut ca avem arbitrii la meciuri mari .. dar echipe ? Ne bat toti neica nimeni .. cfr campioana 5 ani la rand .. si in europa ? O glumaaaaa ... toti jucatorii au 2 picioare stangi ..in liga 1 sunt de aur :))) Altadata suporterii insemnau ceva ... azi ... niste flamanzi ... se vand pe 2 biscuiti .. vezi aia de la csa .... Gigi Becali a venit si a luat echipa armatei . Armata avea echipa cu mii cu sabim cu etc etc.. becali a luat o ... armata a ramas fara echipa ... simplu .. acum armata vine si fave o echipa in 2017 si cica aia este Steaua :))))))))) si martorii lui talpan pun botul ...

Stimabile ni se pare nouă dar după învălmășeala de idei care-ți vin în cap și scrii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  16 Aprilie 2023, 20:49

Va vedea Popescu cat de slaba e Sepsi in meciul de peste doua saptamani cu Farul

Cormiz
Cormiz  •  16 Aprilie 2023, 16:57

Un meciul cu Rapid CFR a avut gol valabil în ultimul minut plus cel puțin doua penalty-uri clare în ultimele doua mecciurisi *** îl ataca non-stoppe Dan Petrescu. Chiar asa? Numai vede nimeni realitatea. Jurnaliștii ar trebui safie echidistant, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează