FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj sperie după venirea lui Miriuţă: "Reintră în lupta pentru cupele europene"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 14:32

Arpad Paszkany l-a adus pe Vasile Miriuţă în locul lui Petre Grigoraş la CFR Cluj, iar rivalii din Liga 1 deja cred că ardelenii vor reintra în lupta pentru cupele europene.

"A făcut un an extraordinar la Ceahlăul, a dus echipa între primele din Liga 1. Nu m-a surprins saltul la CFR Cluj, sînt sigur că poate să reintre în lupta pentru o cupă europeană", a spus Contra pentru Dolce Sport.

Şi Dumitru Dragomir are mare încredere în tînărul antrenor:  "Este un antrenor care promite foarte mult, are educaţie germană, cred că va reuşi oriunde se va duce".

CFR Cluj este pe locul 7, la 6 puncte de Pandurii, ultimul loc care asigură calificarea în Europa League.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
cfrclujole
cfrclujole  •  29 Decembrie 2013, 22:40
Postat de travk pe 27 Decembrie 2013, 18:23

cefura nu termina in primele 10 anu asta, deci anu trecut locul 9 va fi considerat performanta in satul Gruia plin de romi tipic Ardealului, hai cu congresul romilor, hai cu neamu Cioabaa olee Ardealu mizeria tarii

Singura mizerie de pe aici esti tu iar Ardealul, din pacate, e plin de vinituri sudiste asa ca tine! Dar mai bine sa vorbim de echipa ta, cea mai slaba echipa din istoria Champions League!..))

qwerty007
qwerty007  •  28 Decembrie 2013, 15:18
Postat de bandoleros pe 27 Decembrie 2013, 20:13

asa au "speriat" si dupa venirea lui Rednic si Grigoras. toata lumea era in joc de glezne ca , KFR'ul castiga campionatul cu Rednic si mai apoi cu Grigoras. deci? la KFR nu e problema de antrenor. au avut antrenori buni in ultimul timp. acolo e problema la nivel de conducere si de jucatori.

Cred ca ai dreptate,acum alta schimbare alta speranta....poate daca pleaca Cadu se va schimba cu adevarat ceva.

piet
piet  •  28 Decembrie 2013, 12:34

despre cfr se mai poate vorbi doar la trecutfiti rationali si ginditi .lotul se subtiaza valoric pe zi ce trece ,conducerea tehnica pe miinile unuia care nu are nici experienta si nici rezultate,patronul milionar de carton, de conjunctura mai bine spus ,de unde vreti rezultate ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează