FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Haos la CFR Cluj! Șumudică și jucătorii, ținuți în afara stadionului de bodyguarzi: „N-am pomenit așa ceva de când m-a făcut mama”

Marius Șumudică se contrează cu bodyguarzii de la stadion // foto: captură Pro TV
Marius Șumudică se contrează cu bodyguarzii de la stadion // foto: captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 10:19 / Actualizat vineri, 27 august 2021 11:11

„Haos” este cuvântul de ordine la CFR Cluj în aceste momente. Antrenorul Marius Șumudică și jucătorii campioanei nu sunt lăsați să intre la antrenament, patronul Neluțu Varga luând decizia de a muta ședința de pregătire.

UPDATE ora 11:00 - Marius Șumudică a plecat de la stadion 

La ora 11:00, după o oră în care au stat în fața bazei de pregătire și ulterior în zona garajelor, Marius Șumudică și jucătorii au plecat de la stadion. Antrenorul a confirmat informația pentru GSP.ro:

„Am plecat acum de la stadion. Am vrut să facem antrenamentul, nu am fost lăsați să intră și am decis să plecăm. Nu am vorbit cu patronul și nu am fost anunțat că ar urma să avem o întâlnire”.

Știrea inițială - Marius Șumudică și jucătorii lui CFR Cluj, interziși la antrenament

La miezul nopții, după înfrângerea suferită de CFR Cluj în returul play-off-ului Europa League, scor 1-2 cu Steaua Roșie Belgrad, patronul campioanei, Neluțu Varga, a decis să îi demită pe antrenorul Marius Șumudică și președintele Marian Copilu.

Contractul antrenorului nu a fost încă reziliat, astfel că acesta a dorit să se prezinte la antrenamentul din această dimineață, programat la ora 11:00. Numai că Șumudică și jucătorii au primit „interzis” pe stadion din partea patronului, care le-a dictat bodyguarzilor să nu permită accesul la antrenament.

Din informațiile GSP.ro, Varga a mutat antrenamentul la ora 17:00, peste capul lui Marius Șumudică. Până atunci, CFR Cluj ar putea avea un nou antrenor! Patronul vișiniilor lucrează la rezilierea contractelor persoanelor din actualul staff tehnic, și la angajarea lui Dan Petrescu ca nou antrenor principal.

În imaginile surprinse de repoterii Pro TV, Șumudică spune: „Eu sunt antrenorul echipei, am antrenament, la ora 10 trebuia să fiu în bază. Vă rog să-mi permiteți să intru, oficial sunt antrenorul echipei. Dacă vreți să-mi dați drumul, dar dacă aveți vreun ordin să nu-mi dați drumul eu mă conformez, filmez că nu-mi dați voie să intru în bază și asta este.

N-am pățit așa ceva în viața mea, să venim să ne facem programul și să nu mi se permită să intru în bază... n-am pomenit de când mama m-a făcut”.

Între timp, jucătorii și antrenorul au ajuns la garaj, sub tribuna oficială, dar tot nu pot intra la vestiare.

Marius Șumudică: „Cum să plec? Niciodată”

În pofida situației tensionate de la club, Șumudică nu se gândește să demisioneze. „Cum să plec? Niciodată, nu o să plec niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Nu îmi voi da demisia niciodată

Pentru ce să plec? Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec”, a spus Șumudică în cadrul conferinței de presă ce a urmat meciului pierdut cu Steaua Roșie, scor 1-2.

Detalii șocante despre bătaia de la CFR Cluj: patronul Neluțu Varga ar fi trimis bodyguarzii la vestiare

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O altercație generală a avut loc în zona vestiarelor, mai mulți oameni de la CFR Cluj fiind implicați.

În cadrul emisiunii GSP Live, moderatorul Costin Ștucan a oferit detalii șocante venite dinspre surse apropiate de club. Conform acestora, Neluțu Varga și-ar fi trimis bodyguarzii să îi bată pe președintele Marian Copilu și pe juristul Ioan Ivașcu, iar jucătorii ar fi sărit să îi apere pe oficiali.

În încăierare, Denis Ciobotariu ar fi primit un pumn în față de la un bodyguard.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Aflat în drumul spre CFR Cluj, Dan Petrescu este avertizat: „E o problemă, e greu. Nu mai e ce a fost”

Scene halucinante după CFR Cluj - Steaua Roșie » Românii s-au luat la bătaie la vestiare, spre stupefacția sârbilor: „Haos total în România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 August 2021, 17:30
Postat de legio.sud pe 27 August 2021, 15:28

KVSC1907 fura încontinuu de 12 ani , bani ( insolvente ) titluri și se dau Civilizați și corecți , nu-l agreez pe Sumudica este *** dar Dan penalty este o *** , cei care îl cunosc sa-l întrebe ce relație are dacă are cu Pavel Badea care a jucat la Craiova sau cu Radu Niculescu fostul vârf de atac și mai ales cum este văzut de acstia ? Așa ca mai ușor cu Dan ***t !!!

Alt„caracter” si Radu Niculescu ala!Arata ca un star de cinema si ar fi putut avea destule femei,dar o„consola” pe(prima) nevasta lui Dan Petrescu!Coleg de echipa cu el!!!

risc_mix
risc_mix  •  27 August 2021, 17:26

Sumudica face ce stie el mai bine. Circ. Asta a facut si asta va face tot timpul. Daca era un tip onest, se aseza la masa cu varga, negociau ,,ruperea'' contractului si pa. El insa vrea altceva. Vrea doar sa pateze imaginea clubului caci stie ca nu va mai fi niciodata antrenor la cfr. Chiar si antrenamentul de azi a fost pus ostentat tot pt circ. Ca niciun antrenor profesionist n-ar fi fixat un antrenament la 8-10 ore de la terminarea unui meci. Dar el a facut-o mizand pe un eventual scandal. Care a si aparut, provocat de el. N-ati vazut ce tupeu? Ca ia uite dom'ne cum nu ma lasa astia sa muncesc, ca eu filmez asta, etc. Un needucat, un semidoct.

legio.sud
legio.sud  •  27 August 2021, 15:28

KVSC1907 fura încontinuu de 12 ani , bani ( insolvente ) titluri și se dau Civilizați și corecți , nu-l agreez pe Sumudica este *** dar Dan penalty este o *** , cei care îl cunosc sa-l întrebe ce relație are dacă are cu Pavel Badea care a jucat la Craiova sau cu Radu Niculescu fostul vârf de atac și mai ales cum este văzut de acstia ? Așa ca mai ușor cu Dan ***t !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează