FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO CFR Cluj a realizat al 3-lea transfer al iernii » Dan Petrescu și-a luat mijlocaș din Liga 1

Roger, împreună cu impresarul său, Bogdan Apostu
Roger, împreună cu impresarul său, Bogdan Apostu

Articol de - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 12:11 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 15:00

CFR Cluj a anunțat transferul mijlocașului ofensiv Roger (25 de ani), în prezent fotbalistul celor de la UTA. Înțelegerea inițială e valabilă din vară, după ce îi va expira contractul cu arădenii, dar liderul Ligii 1 încearcă să îl aducă de acum, contra unei sume de bani. 

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând din sezonul următor, Roger Junio Rodrigues Figueira, în prezent jucător al celor de la UTA Arad, va evolua la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu”, a anunțat clubul din Gruia. 

Gică Hagi l-a transferat pe fotbalistul lui Dinamo » A doua achiziție a iernii la Farul
FARUL
Gică Hagi l-a transferat pe fotbalistul lui Dinamo » A doua achiziție a iernii la Farul

UTA cere 200.000 de euro pentru a renunța la Roger acum 

Vișiniii speră să-l aibă pe brazilian la dispoziție încă din această iarnă, dar trebuie să ajungă la un acord cu UTA în acest sens. Din informațiile GSP.ro, arădenii solicită 200.000 euro pentru a-l lăsa pe Roger în Gruia încă din această lună! 

Roger este al treilea transfer realizat de CFR Cluj în această iarnă, după atacanții Sergiu Buș și Marko Dugandzic. 

Clubul nostru respectă și înțelege decizia jucătorului Roger Junio Rodrigues Figueira de a semna cu un alt club din sezonul următor, este dreptul și alegerea lui fiind în ultimele 6 luni de contract. 

Clubul cu care a semnat a oferit o sumă mult, mult peste suma oferită de clubul nostru pentru prelungirea contractului, atât salarial cât și primă la semnătură.

- Comunicat UTA 

CFR Cluj a realizat al 3-lea transfer al iernii » Dan Petrescu și-a luat mijlocaș din Liga 1
Roger, în duel cu Paul Papp // foto: Imago Images

Roger, noul jucător al lui CFR Cluj, a înscris de 5 ori la UTA 

Roger a ajuns în România în urmă cu un an, în ianuarie 2021, când UTA l-a adus de la Riga, din Letonia. Brazilianul a adunat 46 de meciuri, 5 goluri și 7 pase decisive în tricoul „textiliștilor”. 

Înainte de a ajunge la UTA, Roger a trecut pe la echipe precum Vila Nova, Botafogo, Goiania și Atletico Clube Goianiense (toate în Brazilia), FK Kukesi și KS Kastrioti în Albania plus Riga, în Letonia.

Cota de piață a brazilianului este de 550.000 euro, potrivit Transfermarkt, el fiind al treilea cel mai valoros fotbalist al celor de la UTA după portarul Florin Iacob (800.000 euro) și atacantul David Miculescu (700.000).

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gică Hagi l-a transferat pe fotbalistul lui Dinamo » A doua achiziție a iernii la Farul

Replici încinse, pe Facebook, între președintele și fanii clubului din Liga 1: „Să mori tu?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
val70
val70  •  13 Ianuarie 2022, 22:40
Postat de rumunek pe 13 Ianuarie 2022, 15:23

Bravo, așa se lucrează corect și profesionist. Semnezi cu jucătorul, care va deveni liber peste maxim 6 luni, apoi anunți public imediat. Spre deosebire de cazurile Bălgrădean și Bouhena, la care însă nu a reacționat nimeni de la LPF. Probabil pentru că sunt sclavii lui GB…

Si, ca totul sa fie si mai "profesionist", peste cateva luni declari din nou insolventa, aduci zavaleanul inapoi si tai din nou din datorii, ca altfel cum sa mentii echipele astea cu "staif"...

189254898748309
Claude SH  •  13 Ianuarie 2022, 20:56

Bravo! Sa vina și sa marcheze în Champions League!

tegean
tegean  •  13 Ianuarie 2022, 20:41
Postat de 1948forever pe 13 Ianuarie 2022, 12:18

si-au asigurat un jucator de la adversari din playoff. ma mir ca au si declarat de data asta

În momentul de față, UTA e la 5 pct de locul 6 .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează