FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

OFICIAL Gică Hagi l-a transferat pe fotbalistul lui Dinamo » A doua achiziție a iernii la Farul

Robert Moldoveanu a semnat cu Farul / Sursă foto: farulconstanta.com
Robert Moldoveanu a semnat cu Farul / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 11:43 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 12:14

Farul l-a adus de la Dinamo pe atacantul Robert Moldoveanu (22 de ani). Formația lui Gică Hagi încearcă să-l readucă pe linia de plutire pe fotbalistul considerat cândva o mare speranță.

Aflat pe lista jucătorilor puși pe lista de transferuri de Dinamo, atacantul Robert Moldoveanu a ajuns la Farul Constanța. Crescut la juniorii roș-albilor, vârful de 22 de ani a ajuns sub comanda lui Gică Hagi, transferul urmând fiind intermediat de impresarul lui, Giovanni Becali.

Farul anunță transferul lui Robert Moldoveanu 

„Începând de astăzi, Robert Moldoveanu este noul jucător al echipei noastre! În vârstă de 22 de ani (8 martie 1999), Moldoveanu evoluează pe postul de atacant și în trecut a evoluat pentru Dinamo București, FC Brașov și Petrolul Ploiești. 

În Liga 1 a disputat 80 de meciuri, a înscris 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. Bine ai venit, Robert, și mult succes în tricoul alb-albastru!”, se arată în comunicatul emis de „marinari”.

Atacantul a bifat 11 partide în acest sezon, fără să marcheze vreun gol, astfel că formația alb-roșie a decis că nu va continua în „Ștefan cel Mare”.

Robert Moldoveanu, ce declin!

Vârful nu are nicio reușită în ultimele două ediții, iar sezonul acesta a fost protagonistul unei ratări monumentale în meciul cu UTA, încheiat 2-2. Promovat de Mircea Rednic la prima formație a roș-albilor, în vara lui 2015, când era încă un junior, Moldoveanu a bătut pasul pe loc. A involuat.

Ultimul gol într-un meci oficial al fotbalistului datează din ediția 2019/2020, mai exact pe 21 iunie 2020, cu Sepsi (1-3). De atunci au trecut 26 de meciuri fără ca atacantul să fi reușit vreun gol!

Farul, gata să-l vândă pe George Ganea

Dacă Farul s-a înțeles cu Robert Moldoveanu, constănțenii s-ar putea despărți de George Ganea, fiul lui Ionel Ganea.

George Ganea ar urma să ajungă în străinătate, conform dezvăluirilor făcute de tatăl său, care n-a oferit însă detalii despre viitoarea destinație. 

„Vă dau în scris că o să-l vedeți în străinătate. Va ieși în Europa. Până la sfârșitul lunii, o să-l vedeți. În Vest va merge”, a declarat recent Ionel Ganea, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ganea a ajuns la Viitorul în iarna lui 2019, de la CFR Cluj. A mai jucat la juniorii lui U Cluj, juniorii Rapidului, Entella U19 și juniorii Romei. În acest sezon a jucat 13 meciuri în Liga 1 și a marcat de două ori.

Vezi și alte știri de actualitate: 

Dinamo a refuzat prima ofertă pentru Sorescu » Urmează o nouă rundă de negocieri

Momente cumplite prin care a trecut fotbalistul din Liga 1: „Vindeam faianță în Grecia și mâncam o dată la 3 zile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mehighms
mehighms  •  14 Ianuarie 2022, 09:47
Postat de creeperno115 pe 13 Ianuarie 2022, 22:41

La anul, liga 2 scrie pe el!

liga 2 scrie pe fcdb!!

creeperno115
creeperno115  •  13 Ianuarie 2022, 22:41

La anul, liga 2 scrie pe el!

142355946297354
Santa Vasile  •  13 Ianuarie 2022, 16:18

Multumesc Gica, acest baiat merita din plin o ultima sansa pentru relansare.....eu cred in el.....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează