FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a refuzat prima ofertă pentru Sorescu » Urmează o nouă rundă de negocieri

Deian Sorescu / Sursă foto: GSP
Deian Sorescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 10:21 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 10:39

Deian Sorescu (24 de ani) e din nou pe radarul unui club din Polonia. Rakow Czestochowa, locul 3 din prima ligă, e cu ochii pe fotbalistul celor de la Dinamo, iar oficialii dinamoviști ar fi declinat o primă ofertă.

Intrat într-un impas sportiv la Dinamo, Deian Sorescu ar putea prinde un transfer nesperat în această iarnă. Conform site-ului wezlo.com, fotbalistul s-ar afla în discuții cu cei de la Rakow Czestochowa, formație aflată pe podium în Polonia.

Jurnaliștii polonezi scriu că oficialii lui Rakow s-au interesat de Sorescu, ba chiar ar fi înaintat o ofertă concretă pe adresa „câinilor”. Se pare că oficialii din Ștefan cel Mare ar fi refuzat prima propunere, însă cele două părți ar putea ajunge până la urmă la un consens.

Recent, avocatul sportiv ce l-a reprezentat pe Sorescu până de curând, Cristian Cernodolea, a dezvăluit în presa din Polonia că mijlocașul este dorit de mai multe echipe și ar putea face pasul iarna aceasta spre un campionat mai puternic.

8 goluriîn 20 de meciuri a adunat Sorescu în această ediție

Sorescu, dorit în Polonia și vara trecută

Sorescu a mai fost în atenția unui club din Polonia în vară, când Legia s-a aflat în tratative avansate cu Dinamo pentru achiziționarea fotbalistului. 

Într-o perioadă în care evoluțiile lui Deian Sorescu erau foarte bune, polonezii au înaintat o ofertă concretă pe adresa roș-albilor, în valoare de 700.000 de euro „Câinii” au refuzat propunerea respectivă, iar din acel moment a început și declinul sportiv al fotbalistului.

1,9 milioane de euroeste cota actualizată a lui Deian pe transfermarkt, cu o sută de mii de euro mai mult decât în septembrie 2021

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, pe cale să bifeze al patrulea transfer » Florin Răducioiu aduce un mijlocaș din Liga a 3-a

Dinamo a rezolvat transferul #3: „L-am luat, vine duminică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
creeperno115
creeperno115  •  13 Ianuarie 2022, 22:44

O sa vina niste arabi sa ofere 1,9 milioane si am rezolvat. Trimiteti-l in probe la newcastle si sa vedem ce iese

cornelcc
cornelcc  •  13 Ianuarie 2022, 16:21
Postat de brentford pe 13 Ianuarie 2022, 11:47

Eu nu inteleg de cum i-au crescut cota atat de mult. E un jucator decent cand vrea sa joace dar probabil ca nici jucatorii din jurul lui nu prea ajuta avand in vedere ca de 3 ani se bat la retrogradare. Insa cu 1.9 m cumperi un croat de perspectiva pe la 20 de ani

Eeee si tu acum, te-ntrebi cum i-a crescut cota lui Sorescu, mai ales ca nu mai joaca nimic din septembrie! E clar ca cei de la transfermatkt l-au intrebat pe *** muri despre deian, *** le-a dat un pret aproape dublu, ca sa aiba de unde lasa la negocieri. Doar ca jiji nu mai da bani iar nelutu de la kvsc isi intreaba antrenorul-bocitoare inainte de a face vreun transfer ... . Nu cred ca la ora actuala mimao gaseste o echipa care sa pkateasca mai mult de 300 000 pe respectivul jucator de fotbal. Cam mult, oricum ... .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  13 Ianuarie 2022, 12:20
Postat de borcea_cel_pacalit_de_jiji pe 13 Ianuarie 2022, 12:07

Ca să-i crească cota, l-au urcat ăștia pe Muntele Găina. Mâine-poimâine, auzim că a ajuns pe Everest. Alături de „perlele” de la FCSB.

Corect. Eu nu stiu vreun jucator roman care in ultimii 10 ani sa se transfere de la un club "de afara" decent la altul de nivel superior. Majoritatea se intorc acasa si mai ciugulesc cate ceva de prin Liga Mamaliga,sau raman unde sunt si dau cu smirghel banca de rezerve pana li se termina contractele. Zicea un user anul trecut despre un jucator roman (parca despre Man era vorba) sa plece sa joace la Brentford (inca nu promovasera in PL) decat sa mearga in Serie A. Din pacate pentru noi Championship e peste locurile 10-20 din Serie A,iar cluburile engleze cam miros tepele verilor impresari de la distanta.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează