FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, un nou transfer pentru titlu » Cu cine semnează ardelenii

Kader Keita, sursa / Twitter Transfer Merkezi
Kader Keita, sursa / Twitter Transfer Merkezi

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 11:38 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 11:55

CFR Cluj continuă campania de transferuri și aduce un jucător din prima ligă a Turciei.

Trupa lui Andrea Mandorlini s-a înțeles cu Kader Keita (23 de ani), mijlocaș central ivorian, precizează Fanatik. El este la Cluj, acolo unde va semna contractul cu noua sa echipă.

Câți bani îi dă Gigi Becali noii „rachete” de la FCSB
FCSB
Câți bani îi dă Gigi Becali noii „rachete” de la FCSB

A jucat ultimul meci pe 7 ianuarie

Keita a evoluat în acest sezon pentru Sivasspor, locul 10 din Turcia. Mijlocașul nu a fost un jucător de bază pentru turci, bifând 9 partide în acest sezon în toate competițiile.

A jucat pe 7 ianuarie în partida Kayserispor - Sivasspor, fiind introdus pe final, în minutele de prelungiri. De remarcat faptul că noul jucător al clujenilor nu a fost niciodată titular în acest sezon. Are o medie de 65 de minute pe joc.

Jucătorul de 23 de ani va merge în cantonamentul din Spania pentru a se alătura lotului echipei lui Mandorlini. Contractul mijlocașului cu Sivasspor ar fi expirat în vara lui 2025.

350.000de euro este cota lui Keita, conform Transfermarkt.

Westerlo, Sion și Sivasspor sunt echipele pentru care a evoluat Kader Keita de-a lungul carierei.

Petar Mamic, noul jucător al lui CFR Cluj

CFR Cluj l-a prezentat pe fundașul stânga croat Petar Mamic (27 de ani).

Petar Mamic este un fundaș de picior stâng, polivalent, care poate juca în ambele benzi. Format în Academia lui Dinamo Zagreb, a bifat apariții în toate reprezentativele de juniori și tineret ale Croației, inclusiv 5 în naționala U21. Nu a făcut pasul spre echipa mare.

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Lokomotiva Zagreb, Frosinone, Inter Zapresic, Rijeka, Varazdin, Rakow, Podbeskidzie și Hrv Dragovoljac.

Ultima dată a îmbrăcat tricoul lituanienilor de la Zalgiris. În sezonul încheiat în luna noiembrie a bifat 24 de apariții. A marcat un gol, a oferit 5 pase decisive și a contribuit la titlul de vicecampioană al lui Zalgiris.

Suntem bucuroși să anunțăm cel de-al treilea transfer al acestei ierni! Începând de astăzi, fundașul lateral Petar Mamić se alătură echipei noastre. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe realizări alături de CFR Cluj! - Comunicatul lui CFR Cluj

Citește și:

Poli Iași i-a prezentat înlocuitorul lui Luis Phelipe: „2024, anul victoriilor!”

Ofertă neașteptată pentru un jucător al celor de la FCSB. Are varianta să plece în străinătate, dar există o piedică din exterior

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează