FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Câți bani îi dă Gigi Becali noii „rachete” de la FCSB

Nana Antwi // sursă foto: Instagram @ antwi.nk2 +8   FOTO
Nana Antwi // sursă foto: Instagram @ antwi.nk2

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 11:23 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 11:41

Urartu a acceptat oferta de 50.000 de euro de la FCSB pentru a-l lăsa pe fundașul dreapta Nana Antwi (23 de ani) să plece încă din această lună. Gigi Becali l-a convins pe ghanez să semneze oferindu-i un salariu important.

Al treilea transfer al iernii la FCSB, după extrema stânga Luis Phelipe și mijlocașul central Baba Alhassan, este fundașul dreapta Nana Antwi.

Antwi, aflat în ultimele 6 luni de contract cu Urartu, campioana Armeniei, avea un acord cu FCSB să vină gratis în România în vară, însă roș-albaștrii i-au obținut serviciile încă din această lună, oferindu-le celor de la Urartu 50.000 de euro.

Ofertă neașteptată pentru un jucător al celor de la FCSB. Are varianta să plece în străinătate, dar există o piedică din exterior
TRANSFER
Ofertă neașteptată pentru un jucător al celor de la FCSB. Are varianta să plece în străinătate, dar există o piedică din exterior

Gigi Becali îi dă 10.000 de euro pe lună lui Nana Antwi

Gigi Becali l-a convins pe ghanez cu un salariu de 10.000 de euro lunar, unul mediu pentru nivelul remunerațiilor din lotul roș-albastru. Antwi a semnat un contract valabil 4 sezoane, conform digisport.ro.

Fundașul ghanez nu a ajuns încă în cantonamentul din Antalya, joncțiunea cu noua echipă fiind întârziată de rezolvarea formalităților necesare pentru obținerea vizei.

Nana Antwi este un fundaș dreapta care măsoară 1,80 metri. Ghanezul evolua din vara lui 2021 în Armenia, la Urartu, echipă pe care Farul a întâlnit-o în acest sezon în Conference League. Dobrogenii s-au impus cu 6-4 la general în turul doi preliminar.

Va lupta cu Pantea pentru postul de titular la FCSB

Antwi a ajuns în Armenia în 2018, de la clubul ghanez Young Wise. El a evoluat mai întâi la Lori Vanadzor, a trecut un an prin curtea lui Lille, la echipa a doua a francezilor, iar din 2021 evoluează la Urartu, campioana Armeniei.

Despre Antwi, Gigi Becali spunea pentru GSP.ro că „e «rachetă»”.

+4 FOTO

Gigi Becali vrea concurență pe poziția de fundaș dreapta, unde în prima parte a sezonului a fost titular Alexandru Pantea. FCSB l-a mai luat în cantonament pe Valentin Crețu, însă nu este clar dacă veteranul va continua printre roș-albaștri în partea a doua a sezonului.

„Nu îmi mai place de Pantea. În loc să crească... Bine, dar mai am încredere în el. E tânăr, are 21 de ani. Și pe Crețu e posibil să-l ținem. Poate îi prelungim”, spunea Becali pe 11 decembrie.

VIDEO. „Botez” triplu la FCSB: Luis Phelipe, Baba Alhassan și Ngezana au cântat în fața colegilor

Tot despre FCSB:

Greșeală fatală comisă de FCSB? » Un nume mare din fotbalul românesc: „Și-ar sabota posibilitatea de a câștiga titlul”
FCSB
Greșeală fatală comisă de FCSB? » Un nume mare din fotbalul românesc: „Și-ar sabota posibilitatea de a câștiga titlul”
Optimism cu unul, resemnare cu celălalt: GSP a aflat ce se întâmplă cu doi oameni de bază de la FCSB
FCSB
Optimism cu unul, resemnare cu celălalt: GSP a aflat ce se întâmplă cu doi oameni de bază de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
valentindragobete
valentindragobete  •  12 Ianuarie 2024, 16:40

Hai, proștii proști și frustrați, băgați !

locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  12 Ianuarie 2024, 16:10
Postat de Van_Basten pe 12 Ianuarie 2024, 11:47

Baba, Nana si Ngezana, tripleta de aur pentru grupele Sampion Lig.

prosti ca tine ar trebui bannati care efectiv comenteaza dar nu spun nimic. in schimb sunt banati cei care spun adevarul. chiar nu inteleg ce ce legatura are cu ceva commentul tau? in primul rand in fotbalul mondial sunt zeci de jucatori evaluati la miliarde de euro cu nume gen umtiti sau upamecano,deci de nume nu poate fii vorba ca ar suna mai ciudate decat cele de la cel mai inalt nivel. iar sampion lig este pentru vitanul tau barzesti sau clona fc r care nu o sa joace acolo niciodata. Steaua din liga 1 de bine de rau nu numai ca a jucat de mai multe ori in grupele ucl decat tot fotbalul romanesc la un loc,dar toate punctele adunate facute de Steaua din liga 1 in grupe sunt mai multe decat tot fotbalul romanesc la un loc. qed ca esti prost.

parachioara5
parachioara5  •  12 Ianuarie 2024, 15:09

...jiji are ochi la fotbalisti ...bravo jiji ...acum intraba l pe nasu hagi daca i bun de atacant ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează