FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Optimism cu unul, resemnare cu celălalt: GSP a aflat ce se întâmplă cu doi oameni de bază de la FCSB

Alexandru Băluță, în albastru // foto: Imago Images
Alexandru Băluță, în albastru // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 15:18 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 16:10

FCSB e în plină acțiune în stagiul de pregătire din Belek, antrenamentele au crescut progresiv în intensitate, iar duminică e programat testul de verificare cu LASK Linz, singurul stabilit în acest cantonament. Pentru care Alexandru Băluță e în continuare incert.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superligă.

Mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor n-a participat până acum la antrenamentele din Antalya, dar sunt premise că Alex va intra în programul obișnuit începând de vineri sau sâmbătă, au transmis roș-albaștrii.

Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!
DISCUȚII
Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!

Alexandru Băluță se pregătește să reintre în circuit, dar e incert pentru amicalul de duminică

Nu se știe dacă Baluță va fi in teren în partida de verificare de duminică, nimeni nu vrea să-și asume riscuri inutile, dar oamenii din staff-ul vicecampioanei sunt optimiști că-l vor avea la dispoziție, la capacitate maximă, chiar din prima etapă din 2024, când liderul dă piept cu UTA, la București.

Băluță a suferit o ruptură musculară la finalul lui decembrie și, spre deosebire de alți colegi de-ai săi, care au optat în trecut pentru a se trata la vraciul Marijana, el nu a luat calea Serbiei. Motivul? Celebra tămăduitoare nu intervine în accidentări precum cea cu care se confruntă Băluță, suferită în zona tendonului, nu pe mușchi.

Fostul jucător al Craiovei mai are în istoricul său medical de la FCSB o accidentare problematică, suferita în preliminariile Conference League, cu CSKA 1948, în urma căreia a fost nevoit să absenteze o lună.

+39 FOTO

Vlad Chiricheș, abia din martie

Cât despre Chiricheș, „veteranul” din defensiva roș-albastră mai are mult și bine de așteptat până să poată bifa revenirea pe gazon. Stoperul se află în Antalya alături de colegii săi, dar se antrenează doar sub programul setat de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti.

În timp ce colegii săi trag din greu la antrenamentele fizice dure puse în scenă de Tommy Neubert, Chiricheș, 34 de ani, petrece un timp considerabil în sala de fitness ultradotată a resortului unde vicecampioana este cazată. 

Fundașul „rupt” în meciul cu UTA din august a ieșit și la alergări ușoare, dar, din informațiile obținute de Gazeta, nu va putea evolua mai devreme de luna martie.

În continuare, el va rămâne sub atenta supraveghere a lui Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul extrem de apreciat în cadrul echipei pentru metodele sale avangardiste de recuperare.

VIDEO. FCSB fără Compagno? „Ar fi sabotaj”

Tot despre FCSB:

Păzea! Neubert la butoane! Ziua 3 în Antalya pentru FCSB, faza pe extenuare: imagini tari surprinse din dronă
FCSB
Păzea! Neubert la butoane! Ziua 3 în Antalya pentru FCSB, faza pe extenuare: imagini tari surprinse din dronă
Gigi Becali și-a găsit nașul: jucătorul care nu vrea să plece nicicum!
FCSB
Gigi Becali și-a găsit nașul: jucătorul care nu vrea să plece nicicum!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
firstplace1
firstplace1  •  11 Ianuarie 2024, 17:12

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează