FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Păzea! Neubert la butoane! Ziua 3 în Antalya pentru FCSB, faza pe extenuare: imagini tari surprinse din dronă

FCSB a mărit serios turațiile la antrenamentul de joi dimineața +43   FOTO
FCSB a mărit serios turațiile la antrenamentul de joi dimineața

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 12:30 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 17:14

FCSB a mărit serios turațiile la antrenamentul de joi dimineață, în care Thomas Neubert a trecut la ce știe mai bine să facă: să-i „stoarcă” pe jucători într-un circuit de exerciții fizice solicitante. Fotbaliștii liderului au primit mingea în prima parte a ședinței, apoi s-au lăsat pe mâna preparatorului neamț.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superligă.

A fost a treia zi de antrenamente la Belek, prima pe soare pentru roș-albaștri, după ce ploaia dominase peisajul în precedentele două zile. Iar după o scurtă dezmorțire, ce a constat într-un joc-școală pe gazonul-biliard din cadrul bazei „Gloria”, a urmat partea suculentă a sesiunii de joi.

Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu
DECIZIE
Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu

Păzea, Neubert la butoane! Corespondență din cantonamentul FCSB

Fidel în continuare filosofiei spartante care dădea roade în urmă cu 10 ani, chiar dacă ritmul pare să fi scăzut cu o treaptă față de acum un deceniu, Neubert a fost vioara întâi în partea a doua a antrenamentului. În care jucătorii și-au luat rămas bun de la minge și au făcut contact cu exercițiile de forță și viteză comandate de Neubert.

+39 FOTO

În grupe de câte trei, Olaru și colegii săi și-au testat motricitatea, au trecut printr-un circuit alcătuit din gărdulețe, bețe de slalom și jaloane. În afara terenului, tot câte trei, fotbaliștii, legați de copaci, treceau și prin experiența TRX-ului, metoda importată de Neubert și devenită laitmotiv în fotbalul românesc.

Cu fluierul la gât, neamțul a stat cu gura pe elevii săi, le-a dirijat fiecare mișcare și a corectat acolo unde simțea nevoia să o facă.

GSP are imagini din dronă: cum arată de la înălțime circuitul de pase al FCSB

+39 FOTO

Antrenamentul a debutat la intensitate redusă. Roș-albaștrii au exersat jocul de pase, posesia, cu construcție de la portar și maximum două atingeri permise fiecărui jucător.

Echipa a fost împărțită în două, obiectivul n-a fost pentru început finalizarea la poartă, ci o înlănțuire de cât mai multe pase. Abia după o scurtă pauză cerută de Charalambous jucătorii au început să scuture plasele porților lui Târnovanu și Andrei Vlad.

Dawa, profesor pentru Pantea

Coechipieri în jocul-școală de la început, camerunezul s-a oprit la un moment dat pentru a-i explica lui Pantea câteva aspecte legate de poziționare, nemulțumit de marcajul pe care românul îl făcuse la un moment dat unui adversar. Charalambous, aflat în apropierea lor, a scanat situația, apoi l-a încurajat pe Pantea.

Mai multe corespondențe:

7 idei de la Iulian Cristea din cantonamentul giuleștenilor: „La FCSB e altă atmosferă, la Rapid mă simt mai bine, sunt mai liniștit”
RAPID
7 idei de la Iulian Cristea din cantonamentul giuleștenilor: „La FCSB e altă atmosferă, la Rapid mă simt mai bine, sunt mai liniștit”
Atacantul român care a cucerit trofee cu trei echipe diferite, recomandat lui Dinamo! A ajutat FCSB să câștige ultimul titlu de campioană
DINAMO
Atacantul român care a cucerit trofee cu trei echipe diferite, recomandat lui Dinamo! A ajutat FCSB să câștige ultimul titlu de campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  12 Ianuarie 2024, 17:39

doi prosti sub mine. se contrazic unul pe altu. unu spune ca din cauza lui neubert nu mai luam campionatul de 8 ani,celalat spune ca din cauza lui neubert si a pungulitelor lui o sa luam campionatul. ha ha ha. ce ratati.

brera30
brera30  •  11 Ianuarie 2024, 14:24

Pazea! A scos Neubert pungulitele magice?

Normal
Normal  •  11 Ianuarie 2024, 13:54

Acum este foarte clar de ce fcsb nu mai ia campionatul de 8 ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează